the spiderwick chronicles 

kapat
  1. narnia günlükleri ve altın pusuladan sonra yeni bir fantastik şölen daha. 14 Mart 2008 de gösterime girecek olan filmin küçük başrol oyuncuları ise şöyle; Sarah Bolger (Mallory Grace) , Freddie Highmore (Jared Grace) , Mary-Louise Parker (Helen Grace)*.

izlemeden yorum yapmamak lazım fakat başarısız yerli filmlerle dolu geçirdiğimiz şu haftalarda belki de kayda değer tek alternatif olacak. ayrıca fragmandan anladığım kadarıyla efekleriyle göz dolduracak bir yapım.
    #3123034 (kratostol, 11.03.2008 14:22 ~ 14:23)
  2. türkçe dublajı çok kötü olan film.
    #3201801 (takhisis, 28.03.2008 18:30)
  3. 5 kitaplık ilk serisi ve yeni filminden sonra ikinci kitap serisiyle kitap severlerin beğenisine sunulmuş sürükleyici yapım.
    #3625310 (soytari kral, 05.07.2008 23:34)

© 2008 - uludağ sözlük

the spiderwick chronicles başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. the spiderwick chronicles ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the spiderwick chronicles nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kova burcu kadini » orhan pamuk » su tabancasina kezzap koymak » lig tv » gulup gecmek » sozluge sunucu alalim kampanyasi » fake nick alip nick alti saldirisi yapmak » yuzuklerin efendisi ni oturup 1 gecede bitirmek » hoslanilan kizin cantasinda cankan cd si bulmak » gunesi gordum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games