tenement funster 

kapat
  1. roger taylor tarafından söylenmiş queen in 1974 yılında çıkardığı sheer heart attack albümünün muhteşem şarkısı..
    #711964 (Bohemian Rhapsody, 08.10.2006 20:46)
  2. roger taylor un vokaliyle döktürdüğü, güzelim queen şarkısı.

albümün üçüncü şarkısıdır.*

ahanda sözleri...

my new purple shoes
    bin amazin' the people next door
    and my rock'n'roll forty fives
    bin enragin' the folks on the lower floor

i got a way with the girls on my block
    try my best to be a real individual
    and when we go down to smokies and rock
    they line up like it's some kind of ritual
    oh give me a good guitar
    and you can say that my hair's a disgrace
    or just find me an open car
    i'll make the speed of light outa this place

i like the good things in life
    but most of the best things ain't free
    it's the same situation just cuts like a knife
    when you're young and you're poor and you're crazy
    young and you're crazy...

oh give me a good guitar
    and you can say that my hair's a disgrace
    or just find me an open car
    i'll make the speed of light outa this place
    #2709638 (my melancholy blues, 17.12.2007 23:56 ~ 23:57)
  3. bildiğin queen şarkısıdır.
    #2709648 (kisil, 17.12.2007 23:58)
  4. ardından flick of the wrist e çok hoş bir piyano geçişi vardır.
    #3693991 (my melancholy blues, 20.07.2008 23:45)

© 2008 - uludağ sözlük

tenement funster başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tenement funster ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tenement funster nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» super mario bolum sonu bayragi » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » sozluk yazarlari para toplasin izlanda yi alsin » komando egitimi almis baliklar » eren keskin » bilgi yonetimi » etkisiz hale getirmek » birol guven in lost senaristi olmasi » olsa verirdim » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » bon iver » zehir » bilgi ve belge yonetimi » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » sevcan orhan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tanimadigin kizi msn e eklemek » faik » istanbul da yasama vergisi » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » all my loving » green street hooligans » with the beatles » red alert 2 yuri s revenge » ask susar » saray helvasi » yilan yagi » cirkin oldugunu kabul eden kiz » oleceksin kopek » ask » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar