tahtalara vur 

kapat
  1. hiç hevesim yoktu, ümitsizdim niyetsizdim
    son günler vasat işler kesat
    sebepsizdim

kapılarım kapalı askerliği yapalı
    kafa karışık bulanık istanbul'a geleli
    gel de inanma

allah korusun
    nazarlardan kazalardan belalardan
    allah korusun

tahtalara vur, dağlara taşlara
    yanarsa yansın dünya aşktan

gün sıradan doğdu
    saat beşte olan oldu
    bir kara elmasın
    gözlerinde ay tutuldu

ben hiç böyle olmadım beni bildim bileli
    daha hiç uyumadım seni sevdim seveli
    gel de inanma

allah korusun
    allah korusun
    #447667 (LocK, 21.07.2006 18:49)
  2. burak kut'un sevilen şarkısıdır.
    #447671 (LocK, 21.07.2006 18:50)
  3. yıllar sonra bu sabah kantinde duyup, burak kut diye bi adam vardı ne severdik ilkokuldayken diye düşüdüren şarkı.

(bkz: nostaljik popçular)
    #988956 (aman heri, 13.12.2006 03:03)
  4. nazar değmesin anlamında kullanılan söz öbeği..
    #988962 (sciende, 13.12.2006 03:06)
  5. (bkz: tahtaya vurmak)
    #988963 (yasak merve, 13.12.2006 03:06)
  6. simdilerde komple tikky olan burak kut'un zamaninda yaptigi en iyi sarkisidir zannimca.
    #1892972 (schizo, 09.07.2007 17:11)
  7. 90'lar popunun nekadar leziz olduğuna kanıt edecek nitelikte bir şarkı.
    #1893104 (Moonchild, 09.07.2007 17:25)
  8. söz-müzik: sezen aksu olan bir parçadır.
    #2790388 (kIran kIrana, 04.01.2008 21:10)
  9. klibinin sonunda burak kut'un alevlerin arasindan gulumsedigi sarki. aklimda oyle yer etmis.
    #3794099 (eternity, 09.08.2008 18:21)
  10. komple kompleyi dinledikten sonra tahtalara vuru bu adam mı yapmıştı olamaz şeklinde tepki verdiğim güzel şarkı.
    #3794280 (tannis, 09.08.2008 18:56)
  11. (bkz: söz müzik sezen aksu)

sanki sadece burak kut için yazıldığı çok aşikar olan, burak kut un burak kut olduğu zamanlardan kalma, ''90lar pop''a mükemmel bir örnek; düzenlemesi, vokali, sözleri ile zamanın ötesinden sıkı bir burak kut çalışması.
    #3829885 (faidelibilgi, 17.08.2008 13:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

tahtalara vur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tahtalara vur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tahtalara vur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about tahtalara vur. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » andreas wagenhous » altichiero » hayat felsefesi yapilacak sarki sozleri » lefkosa uluslararasi havalimani » hani lan dort cekirdekli quad core server » radyo uludag » stadium mk » gs ne la » sozlugun her yerinden cadi fiskirmasi » cine gel deyince gelir mi sorunsali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » the fucker man » pazartesi uykusu » kizlarin sevismeden once tuvalete girmesi » osmanli yuzunden birbirine girmek » eser yenerler » sutun marifetleri » karel appel » ebru gundes » ozlemin somutlasmasi » ikinci facebook texas hold em poker zirvesi