system of a down 

/ 14
kapat
  1. kisaca,
    (bkz: S.O.A.D)
    (yarteles, 14.01.2006 14:24)
  2. amerikan milliyetçiliği ardına sığınıp, sitelerinde ve forumlarında türkler aleyhine açıklamalarda bulunan, sonra da sorulduğunda biz öyle bir şey yapmadık diyen ama inanılmaz güzellikte şarkıları bulunan ermeni nu metal grubu...
    (apeiron, 14.01.2006 15:50)
  3. "Şu çılgın türkler" kitabını, henüz okumadıklarını tahmin ettiğim grup. Türk düşmanı olduklarını her fırsatta dile getiren ermeni kökenli nu metal grubu. Dinlenebilir şarkıları mevcuttur. Özellikle savaş karşıtı şarkıları, ve çevreci bir grup diye biliyorum ben.

(bkz: acaba yanılıyormuyum?)
    (bydnvr, 14.01.2006 17:42)
  4. bi kliplerinde kapıda köpekler ve türkler giremez diye yazar. türkleri her fırsatta aşağılarlar. ama 2005 in en iyi grubu seçilmiştir. cıgaro, psycho, aerials güzel parçalardır.
    (PaVeLL, 26.01.2006 15:18 ~ 17:43)
  5. SERJ TANKIAN - vokal
    SHAVO ODADJIAN - bas
    DARON MALAKIAN -Gitar
    JOHN DOLMAYAN -bateri
    (twist, 26.01.2006 16:28)
  6. amerika'daki ermeni lobisinin her türlü piyasada ne kadar sözü geçtiğini tüm dünyaya kanıtlarcasına, çıkış yaptıkları günden bu yana zirvede olmalarıyla gösteren amerikan-ermeni metal grubu.
    (protdeaf, 26.01.2006 17:08)
  7. (bkz: mavi kitap)
    (mamafih, 26.01.2006 17:31)
  8. (bkz: kuru gürültü)
    (steve, 26.01.2006 17:37)
  9. bateristleri john dolmayan'in 5 yasinda uyuyamadigi için annesinin yanina gittigi ve 5 dk sonra yataginin kursunlandigi, abimizin ölümden döndügü rivayet edilir.
    (dr.ozzy, 12.02.2006 14:24)
  10. (bkz: armenia)
    (müslüm gürses, 12.02.2006 14:29)
  11. müzigine bayıldıgım dinlemeye doyamadıgım türkiyede asla konser vermeyecek olan grup.seslerini duydugumda kafamda yaratıgım soad ile tiplerini görünce dumura ugradım. (bkz: igrencsin)tüm albümleri dinlenebilir olmakla birlikte bush a savaş çıkaracagı için dava açmış oldugunu duydugum resmi siteleri harkulade grup. http://www.systemofadown.com
    (starling, 12.02.2006 18:23)
  12. sistem karşıtıyız parolasıyla yola çıkan fakat sistem yandaşlığı yapan sözde ermeni soykırımı palavraları atarak bu ne yaman çelişki böyle dedirten boş müzik icra eden grubumsu...
    (Disco Inferno, 12.02.2006 18:31)
  13. Konserinlerin girisine "Turkler ve kopekler giremez" yazan amerikan yalaği ermeni metal grubu.
    (gkbayrak, 12.02.2006 19:04)
  14. yaptıkları siyasetle ilgilenmediğim grup. sonuçta müzik evrenseldir. kişisel görüşleri beni alakadar etmez. solistlerinin * muhteşem bir sesi vardır. o yüzden kendi şarkılarını o dışında kimse hakkını vererek söyleyemez. **
    misal ;
    (bkz: aerials) (bkz: spiders) (bkz: chop suey) (bkz: forest)
    (witch, 12.02.2006 19:26)
  15. spiders,aerials,atwa disinda guzel sarkisi bulunmayan boktan nu metal grubu.
    (Hexagram, 09.03.2006 02:55)
  16. şarkıları dinlenesidir, ancak siyasetleri hiçbir türkiye cumhuriyeti vatandaşı tarafından tasvip edilmeyen gruptur. kesinlikle bandrollü cdleri alınmamalıdr, aksi halde gruba destek verilmiş olunur dolayısıyla da savundukları soykırım iddiasına ki bizler bilinçli vatandaşlar bunu istemeyiz.
    müzikle siyaset tecrübeyle sabittir ki hiç bir zaman birbirinden ayrılamaz yani laikliğe *benzemez bu, birçok sevdiğimiz türk grupları da bugün ülkemizde düzeni destekleyen ya da düzene karşı şarkılar bestelemektedir.

(bkz: solda güneş yükseliyordu güneye giderken)
    (bkz: ah devrimim benim nedir senden çektiğim)
    (bkz: sen ey partizan beni de götür ... dağlarınıza)
    (bkz: özgürlüğün ülkesi adaletin temsilcisi teröristlerden kurtar bizi)

dolayısıyla bir grup savunduğu görüşü şarkılarına yansıtır.

Ancak system of a down tüm bu itici özelliklerin yanında esasen kaliteli bir nu metal * grubudur, dinlenesi kaliteli müzikler üretmektedirler. Kişilikleri yüceltilmediği sürece müziklerinden mahrum kalınmamalıdır.
    (rsbrnch, 09.03.2006 04:12 ~ 04:18)
  17. 'parçalarını deli gibi dinlerim, türkiye'ye gelirlerse, çok fena döverim' sloganıyla hareket etmemiz gereken topluluk...
    (speechbubble, 09.03.2006 15:58 ~ 16:09)
  18. konserlerinde "fuck the turks" diye slogan atılan türk düşmanı, buna rağmen çok iyi müzik yapan türkiye'de de dinleyici kitlesine sahip ermeni asıllı amerikalı metal müzik icra eden grup..
    (sogulcan, 09.03.2006 16:40)
  19. marijuana'nın yasallaştırılmasını isteyen, türk düşmanı bir grup. albümlerinin dinlenmesi ama para verilmemesi gerekir. müzik evrenseldir deyip, kitlesel takılan türk'e benziyen tipler. Serj'in dedesi'nin dedesi kayseri ilimizde yaşamış olduğunu duyduğum, sürekli çıkış içinde olan adı güzel grup.
    (Eqin, 23.03.2006 08:18)
  20. ermeni tohumları olup sürekli türklere küfür eden ve konserlerine köpeklerin ve türklerin giremiyeceklerini belirten gruptur.
    (skaradag99, 01.04.2006 10:31)
  21. Ermeni olduklarına bişi demediğimiz ancak her fırsatta Türk düşmanlığı yaptıkları için nefret ettiğimiz işe yaramaz grup.işin ilginç yanı hala "efendim bizi görüşleri ilgilendirmez biz müziğe bakarız" diyen duyarsız ve vicdansız gençlerimize ise ayrı bir gıcıklık duyarız.
    (italiano, 01.04.2006 11:48 ~ 11:53)
  22. adını sözlük vasıtasıyla duyduğum metalci grup *. konserlerinde türklere hakaret eder ama çok da güzel müzik yaparlarmış. hakaret, küfür vasıtasıyla siyaset yaparlar ama önemli olan müziğin evrenselliğiymiş. biz onların fikriyle, görüşüyle ilgilenmez iken onlar neden bizim ırkımızdan dolayı bize küfretme hakkını bulabilirler ki. ama bulsunlar önemli olan müziğin evrenselliği. işini iyi yapsın da bana sövüp saysın. hatta buraya konsere de gelsin. gençlerimizi çılgınca coştursun. ama bir defalığına da konserlerine türklerin girmesine izin versinler. çünkü onlar çok iyi müzik yapıyorlar. sen işini iyi yaparsan sövme hakkına da sahip olursun çünkü.

sen söv say tükür bana. çünkü ben sövgünü övgü, tükrüğünü yağmur sanıyorum. büyüksün system of a down!
    (july4th, 01.04.2006 11:57 ~ 12:00)
  23. korsan cdlerinin alınması, cogaltılması ve dagıtılması son derece caiz grup
    müzik dinlenilir ama verilen para küfür olarak insana dönmez
    (dopdop, 01.04.2006 22:00)
  24. kendilerini ermenistan'dan araklamis bir grup. hiperaktif gecen bir gunun tamamlayiciligi rolunde cok basarilidirlar..
    (glosoli, 07.04.2006 22:54)
  25. ermeni asıllı abd li grup. müzikleri çok iyidir. özellikle ermeni olmaları, bu müziklere anadolu ezgisi de taşımıştır. müzik kulağa hoş gelip gelmemekle alakalı bi mevzudur.
    karşıt görüşü savunuyor diye bir yazarın kitabını alıp okumamakla aynı şeydir kendilerine verilen tepki.
    ama hem onların yaptıkları hem de onlara hınçlıların, basmakalıplıktır ve kulaktan uzak bir konudur.
    (suzergecer, 14.04.2006 01:34 ~ 01:36)
/ 14
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» transilvanya » chuck » sadece turkiye de gorulen olaylar » chicago » 22 haziran 2008 dark tranquillity istanbul konseri » midilli tutkunu prenses » cilek » trafikte hata yapan surucuye atilan bakis » 12 mayis 2008 sebnem ferah eskisehir konseri » father tunde » uzaklastirma » anadolu hayat emeklilik » judas » sarki desmek » ilkokuldaki platonik ask » erkan ogur » cirkin kadin vardir sokayim vodkaya » turk telekom e fatura » jadeh » binbir gece » seni simit saraylarinda doyuracagim » derhule » saat 12 ile 17 arasinda televizyon izlemek » derule » kabadayi » palu nun tarihi eserleri » internet hukuku » tayyip erdoganin onune gecilemez cocuk sevgisi » hileli zar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa