sozlukteki sazan avcilarinin cia ajani olmasi 

kapat
  1. mümkün olan hadisedir , sözlük yazarlarının ne tür konulara tepki gösterdiklerini araştırmaktadırlar. iç karışıklık çıkarmak için bilgi topluyorlardır.

sözlükteki yavaşlığın sebebi de dış mihraklardır.

kgb ajanlarıda gammazlardır , entry uçsa haberleri olur.

gerekli görülen bkz : (bkz: allahın genelinizin belasını vermesi)

(bkz: amin)
    #3780963 (tutamadim kacirdim, 06.08.2008 22:48 ~ 23:01)
  2. (bkz: hayalet avcılarının mossad ajanı olması)
    #3780968 (paleface, 06.08.2008 22:49)
  3. (bkz: haşere avcılarının predator olması)
    #3780985 (benim amcamin cevresi genis, 06.08.2008 22:53)
  4. (bkz: duman avcılarının sopalık olması)
    #3781028 (c2d, 06.08.2008 22:58)
  5. simitçi ile mitçi arasındaki benzerlik gibidir. ya da değildir. inceleyelim.

avci kelimesi ingilizce karakterle yazıldığında anagramik olarak cia kısaltmasını bünyesinde taşımaktadır. geriye kalan v'yi ne siz sorun, ne ben söyleyeyim.

öte yandan, sözlüğün kendisi de bir sazan avcısıdır. (bkz: gizli cia sayfası)
    #3781371 (sonkuzu, 06.08.2008 23:52)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukteki sazan avcilarinin cia ajani olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozlukteki sazan avcilarinin cia ajani olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukteki sazan avcilarinin cia ajani olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milli takim futbolcusuna yakismayan hatalar » karanfil esansi » crazy little thing called love » 6 eylul 2008 trinidad tobago guatemala maci » 13 eylul 2008 ankara iftar zirvesi » yazari daha uye olmadan ucuran moderator » mutemet ali riza efendi » dumur olaylar » 1714 » zall in resim secimi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games