soothsayer 

kapat
  1. günün birinde bu da nasip olacakmış bana. o da ne diyecek olanlara hemen söyleyeyim: ilk defa bir uuserın başlığını açmak bana nasip oluyor. mutluyum, gururluyum. bu kişimiz de aramıza katılmış, hoşgelmiş. aramızdaki süresinin uzun olmasını ve bu süre içinde bu başlığı açan kişinin yazılarını da daha sık okumasını temenni etmekteyizdir efendim. *
    (SCHENARDI, 10.12.2006 14:06)
  2. adına açılan başlığı görünce, bu günü doğum günü ilan etmiş ve duygu denizinde boğulmuş kişi.
    (soothsayer, 10.12.2006 14:15)
  3. uludağ sözlüğe girmem konusunda beni teşvik eden, saygı duyup korktuğum, hatta çekim çekim çekindiğim, fakat en kısa zamanda avam kelimesinin anlamını öğrenmesini ümit edip benden özür dilemesini beklediğim zat-ı muhterem.
    (idealshadow, 09.01.2007 16:26)
  4. birinci yılını kutladığım, nice senelere yazarı...
    (ismini vermek istemeyen yazar, 14.01.2007 23:31)
  5. ing muneccim, falci.
    (qantar, 25.01.2007 19:17)
  6. 14 mart tip bayrami na yazdığı yazı ile tebrik edilesi yazar.
    (brcyzdm, 14.03.2007 13:43)
  7. herşeyin gönlünce olmasını temenni ettiğim dogum gunu insanı. mutlu yıllar. doğmak için çok güzel bi gün... her günü güzel yaşaman dileğiyle...
    (fevkaladenin fevki, 21.03.2007 10:48)
  8. adına açılan başlığı görünce, başlığın açıldığı günü doğum günü ilan etmiş ve duygu denizinde boğulmuş yazarımızın gerçek doğumgününü de kutlamayı kendimize bir borç biliriz. umarız şimdi de bir boğulma tehlikesi yaşamaz.*
    (SCHENARDI, 21.03.2007 10:50)
  9. her beşiktaşlı tarafından görüldüğü yerde alnından öpülüp, tebrik edilecek derecede bir entry giren yazar. ayakta alkışlıyorum..

(#1642083)
    (salca, 14.05.2007 13:54)
  10. bana böyle futbol entryleri gidecek adam lazım. sadece bana değil aslında tüm sözlüklerde bundan 3 tane olsa yeter. tebrik etmesini bilmesi ayrı bir güzellik.
    (pulp fiction, 14.05.2007 13:58)
  11. çok eski bir athena şarkısı. *
    (Schizofrenne, 08.06.2007 17:37)
  12. olayları iyi yorumlayabilen bir yazar.
    (isildur, 30.07.2007 22:46)
  13. günde yüz tane içi boş entari girmek yerine bekleyip bekleyip turnayı gözünden vuran, okunası yazar. acaba daha sık yazsa yine de bu kadar güzel yazabilir mi?
    (ShadowHook, 21.02.2008 18:48)
  14. bir yaşına daha girmiş uuser. kendisini burdan takip etmekteyiz. mutlu yıllar.
    (fevkaladenin fevki, 21.03.2008 16:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» haydarpasa tren istasyonu » seni cok istiyorum » tavuk utmek » kuafor » white queen » madem ermenisin istemeden vermelisin » turk halkinin yuzde 60 i aptaldir diyen aptaldir » kutsal degerlere hakaret » bobby tatketcap » sekr » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » vesvas » guven kirac in tadim reklami » woo hoo » abba » en yakin arkadasin olmesi » 06 zps 52 » obur dunyanin default lisani » diary of the dead » askim coraplarin koktu mu » istatistikleri okurken duyulan kiskanclik » hayattan soguma nedenleri » kara duzen » kentucky fried chicken » hayko cepkin i ilk kez gormek » engelli cocugu olan anne » soruya soruyla karsilik vermek » ders calisma programi » test yapacagim deyip test yapan hoca a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa