sevgilerimle 

kapat
  1. sezen aksu'nun bir albümünün ismi diye hatırlıyorum.
    #2314920 (the kene, 14.09.2007 14:52)
  2. bir aci kahvenin
    cocuk
    dilimin ucunda kelimeler
    dort gunluk bir sey
    hani
    hata
    kucuk yaz cicegi
    sensizim
    surukluyorum caresizligimi
    uzaklarda bir cizgide

1980 yılı sezen aksu imzalı albüm.
    #2315017 (ess ess, 14.09.2007 15:13 ~ 15:14)
  3. mektup vs. cinsi mesajlaşma araçlarının muhtemel son cümlesi. ardından, mesajı yazan kişi ismini veya karşı tarafça bilinen ismini yazar. örneğin; ''sevgilerimle x'' ya da ''sevgilerimle sevgilin'' gibi. *
    #2315030 (kasgarli tost, 14.09.2007 15:15 ~ 15:18)
  4. alişan'ın güzel bir şarkısı.*
    #3933277 (doksanüç, 08.09.2008 02:08)
  5. alişan dan beklenmeyecek güzellikte bi şerkı. dinliyorum biliyorum iğrencim. ama melodisi güzel napayim arkadaş.

Sen benim böyle göründüğüme bakma lütfen
    Benimde bazı romantik duygularım var
    Çözül dudak dilim beni aşık olan anlar
    Hayret kalmadı bende eski tavırlar
    O eski tavırlar

Seni seni çok seviyor kalbim
    Şimdi gözün aydın sana emanetim
    Seni seni seni çok seviyor kalbim
    Sensin aşkın eline son ziyaretim

Gönlüme göre birini bulduguma göre
    Neden kaçıyordun sanki göz göre göre
    Değiştim ben mutluluktan uçtuguma göre
    Hayret edenlerede sevgilerimle
    Sevgilerimle

Hayret edenlerede sevgilerimle x4

#3985597 (BodrumTorbası, 20.09.2008 01:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sevgilerimle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgilerimle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgilerimle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgilerimle. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir aci kahvenin » uzaklarda bir cizgide » sen bilemezsin ne cektiriyor yoklugun bana » komünizmin yararları » yayindan kalkan diziler » yayindan kalkan diziler » gulriz sururi » kendini ifade edebilme » facebox » ilginc lakaplar » pes » yazum com » harika cocuk declan galbraith » otokorelasyon » vidz » xtube com » asena ile dans etmek » obsidiyen » ataturk es cinseldir iddiasi » adhezyon » playboy tv » romantik ortam » metro turizm » surekli yorgun insan » ders calismak » osmanli gibi politika yapmak » orgazm olurken gazm geldi » kamillere arif olmak » recep tayyip erdogan » ev arkadasinin suyunun kaynama sureci » sabri sarioglu » hal varian » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » berekete onem veren insanlar dernegi » sana dair » tony sylva » merve yi tavla » britz » uniseks isimler » kurban kesmek » chaotic evli » fc grenchen » guiza nin fb ye para odemesi