serdar 

kapat
  1. Osmanlı imparatorlugunda ordu komutanlarına verilen isim.
    (MaRTyNs, 31.03.2006 18:38)
  2. benim de sahip olduğum ve tam olarak anlamı baş komutan, baş buğ demek olan isim
    (gapkin, 31.03.2006 19:25)
  3. insanların bana seslenirken kullandıkları kelime. battal gazi filmlerinde sürekli geçen isimdir ayrıca.

(bkz: malatya serdarı)
    (uieat, 04.05.2007 16:41)
  4. kral,padişah,başkomutan anlamlarını taşıyan erkek adı .
    (Noctivagant, 09.07.2007 16:13)
  5. çok sevdiğim galatasaray hastası samimi güzel nargileci insan.* *
    (demigod, 05.09.2007 15:28)
  6. itu sozlukte :"uludağ sözlüğe maranda isimli şahıs saldırmamıştır. kendisi, hack işini sadece üstlenmiştir. onunkisi bok yemektir.

sözlüğe iki farklı kullanıcı ismiyle saldırılmıştır. ataklar devam edecektir" demiş itu sozluk yazarı.
    (valentine, 19.10.2007 20:19)
  7. ..
    bu saldırının nedeni, uludağ sözlüğü yönetiminin aşırı taraflı davranışlarına bir tepki göstermektir.
    görüldüğü üzere, sözlük yönetimi ve yöneticisi hala bir karşı duruş sergileyememişlerdir.
    ..

diye de eklemiş. *
    (sosyalpenguen, 19.10.2007 20:20)
  8. itü sözlükte kendisinin, sözlüğümüzün hacklenmesi hakkında bilgisinin olduğunu söyleyen yazar.hatta eylemler devam edecektir diye de yazmış.şimdi ben sana ne diyim, olm bütün entrylerimiz gitti, madem moda tav oldun sadece onları ilgilendirecek bişey yap. yazarlardan niye binlerce küfür yiyosun bre zındık!
    (nobran ne ya, 19.10.2007 20:21)
  9. bi boktan çakmayan itü sözlük yazarı, başkalarının eylemlerini üstlenerek dikkat çekmeye çalışan amele.
    (SAYKO5, 19.10.2007 21:12)
  10. "this could be it i think i'm in love" diyemediğimdir.
    (la douce, 22.10.2007 19:32)
  11. tarihte meşhur bir hacker ismi, hatta buraya bile gelmişliği var. *
    (whynot, 29.10.2007 00:27)
  12. (bkz: bana serdar ı getirin)
    (dalga ve golge, 29.10.2007 01:16)
  13. (bkz: serdar abilerine pipini göster de görsünler hadi)
    (ogzi, 29.10.2007 01:17 ~ 16:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tuvalet kagidina ask mektubu yazmak » aslinda bir konu var » istalagmit » allah belani versin » belediye otobusunde fenalasmak » seri eksi oy veren ibnenin evladi » youtube un kapatilmasi olgusu » celebrity olamazsam sozluk yazarligini birakirim » mikroislemci » yaprak dokumu » paci » seri eksi oy veren mafya » denize dogru » f dergi » take out that 88 » language » last fm » sevgilinin eski sevgili oldugu an » zapta karsi tekefful » istanbul kitaplari arka kapaklari » can tanca » evlilik » kanli dugun » pegintron » ahmet yilmazer » hayatindaki herkesin cekip gitmesi » icerik yonetim sistemi » seni zaman gazetesine abone yapalim mi diyen nurcu » pierre joseph proudhon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa