sarkicilarin duzenli olarak hayat dersi vermesi 

kapat
  1. şarkıcı kişiler gündeme gelmek için sürekli polemik yapar, kavga çıkarır.. bu olayları soran magazincilere hemen başlarlar anlatmaya.. yok böyle olmalı şöyle yapılmalı diye..
    hele bide din iman konularından dem vurmaları yok mu? deli eder adamı..
    seda sayan ki türkiyede mırıldanarak şarkı söylemiş kişilerde dahil olmak üzere tüm şarkıcılarla evlilik, aşk yaşamıştır.. sen kimsin be kadın gelmişsin türkiye'ye ahlak dersi veriyorsun..?
    bi nihat doğan var başlı başına bi olay zaten.. hiç girmeyelim..
    #2590467 (ysfzyck, 14.11.2007 17:17 ~ 17:20)
  2. (bkz: bu hayat bana neyi öğretti biliyor musun)
    #2590496 (tanimadinmiben, 14.11.2007 17:27)
  3. her türlü orospuluğu yapip misal evli erkeklerle beraber olup , daha sonra genclere nasihatlar vermek mesela.
    #2590507 (bu nick tam yirmi bir harf, 14.11.2007 17:30)
  4. Bu ne zulüm nedir bu zahmet
    Bu gidişi sonu kıyamet
    (bkz: Kiracıyız bu dünyada)
    Yalan karışmış sevdaya
    iyisi mi beni azat et

kayahan
    #2590630 (bilinmeyen, 14.11.2007 17:47 ~ 17:48)
  5. kişinin hiç işi yoktu yada dinleyeceği kimse kalmadı da o kendilerini bi b.k zanneden insanları mı dinlicek sorunsalını ortaya çıkaran durum.
    #2590703 (hüzün kovan kuşu, 14.11.2007 18:03)
  6. eskiden her sabah bi seda sayan'ımız vardı..bizlere hayatı öğretmeye çalışan..
    şimdi bir de petek dinçöz'ümüz çıktı piyasaya..
    ne diyelim???
    gazamız(!) mübarek olsun.
    #2591107 (lalenguademariposa, 14.11.2007 19:38)
  7. (bkz: şarkıcıların düzenli olarak vermesi)
    #2591109 (terbiyesiz, 14.11.2007 19:39)
  8. halk arasında "terzi kendi söküğünü dikemez" veya "altı kaval üstü şeşhane" diye bilinen güzide deyimlerimizin bu hususta kullanılmasında kararsız kalmamı ve bunun sebebinin yeterli türkçe bilgimin olmamasına mı yoksa sanatçılarımızın tutarsızlığına mı versem bilemediğim durumdur.
    #2591146 (klorlu su boregi, 14.11.2007 19:50)
  9. (bkz: deniz özbey)
    #2591191 (igor, 14.11.2007 20:02)
  10. Türkiye'deki mazlum edebiyatının ne kadar başarılı olduğunun bir kanıtıdır. Hemen her şarkıcı türkücü ya da manken milletin karşısına geçerek "Ben böyle kötü günler yaşadım " tadında mesajlar vererek sanki yaşadıklarından da bir ders çıkarmış gibi yaparlar. Halkım insanı da bu kitleyi ciddiye alarak onlarla birlikte aynı dersi çıkarır.
    #3701733 (jacksparrow, 22.07.2008 13:18)
  11. başını zorla kapattırmak isteyen kocasına karşı çıktığı içi evliliği bitme noktasına gelen kadına " aman sen de kapatıver ne olacak" diye öğütler veren seda sayan şarkıcısının yediği nane.

evliliği sürdürmenin püf noktasını üç maymunu oynamak olarak gören hülya avşar sabuklamaları.

kılavuzu karga olanın...
    #3701838 (telashe, 22.07.2008 13:35)
  12. ibrettit.

allah belani versin diye şarkı çıkartıp aradan hafta geçmeden * yüz felci olmak. tüm aleme ders olsun niteliğinde yani. şükretsin ki tümden felç olmadı.
    bundan büyük hayat dersi mi var. beddua eden belasını buluyor efendim. *
    #3701891 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 22.07.2008 13:42)
  13. ''ben buraya tırnaklarımla kazıya kazıya geldim'' düşüncesine sahip oldukları için hemen hemen tüm şarkıcıların kendilerini diğer insanlardan daha tecrübeli ve onlardan daha zeki oldukları düşüncesine kapıldıgı gerçeğidir, özellikle belli bir kitle edinmişse, cehaletinin ve laf bilmezliğinin şiddetine bakmadan saçma sapan, abuk subuk şeyler söyleyip güya halkı yönlendirir, onlara önderlik ederler. bu başlıgı görünce aklıma bir şey geldi, dedim ki acaba sözlük bir sınıf olsaydı ve hayat bilgisi dersine hergün bir ünlü girseydi, nasıl geyikler olurdu?
    (bu zavallı yaratıklar bize ne öğretebilirler ki?)
    belki başka bir başlık konusu ama olsun, ben buraya yazıyorum

şarkıcılardan hayat bilgisi dersi, bölüm 1

-hacı kim geliyor lan bu gün derse?
    -ibrahim tatlıses
    -hsskt sçtık a.q
    -niye lan, nesi var?
    -ya yine başlayacak, oksfort vardıda biz mi okumadık, cıstak cıstak teyy teeey teyy agrı dagın etegindeee van tu tiri forrooo falan filan, kafa zkecek bisürü
    -olum ondan sonra nihat doğan ın dersi var, kaynatırız
    -bayılıyorum lan o adama, bide böyle gözlerini kısıp sedaya mesaj veriyor ya ahahahahaha
    -seda dedin de, kaç aldın sen seda hocadan?
    -sorma a.q 45 ten iki verdi kaltak
    -niye lan?
    -ya hüngür hüngür ağlarken, birden bire kalkıp oynama sınavında kopya çektim, yakaladı sürtük, sınıfta bırakıyordu allahtan bir izleyici baglandıda canlı yayına benim yerime agladı biraz, seda yumşadı 2 verdi.
    #3702015 (Saipsiz, 22.07.2008 14:03 ~ 14:06)
  14. bir toplumu gerzek yerine koymanın en güzel örneklerinden biridir.
    #3702026 (bedevix, 22.07.2008 14:05)

© 2008 - uludağ sözlük

sarkicilarin duzenli olarak hayat dersi vermesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sarkicilarin duzenli olarak hayat dersi vermesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sarkicilarin duzenli olarak hayat dersi vermesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» budur iste » panel » dms » cigaralik var mi cigaralik » ben bugun yasiyorum ve kimseye oy vermiyorum » eski sevgiliye son kez seviselim mi demek » deniz gezmis » mouse kullanirken masanin yetmemesi » mohamed tchite » nattefrost a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games