bugün

görsel
fenerbahçedeki sempatik insanlardan birisi.
Küçükken geometri dersinde çok başarılı olduğu söylenen çocuk.

---spoiler---
-iki nokta arasındaki çizgiye ne denir?

+doğru başkanım!
---spoiler---

not: alıntı.
bu kadar taşak konusu olacağıma içime sıçacağıma alex ile birlikte ben de kulübü terk ederdim. Açık ve net. Aldığı para ne olursa olsun ya bu kadar taşağa vurulacağını düşünmedi ya da hafif götlük var bu arkadaşta da. adam satabilmesini para için iyi beceriyor. Alex'e arkadaşım gibi diyen adam daha sonra böyle yüzünü ekşiterek onaylama kurumu gibi ağa babalarının yanında duracaksa kimse adamlığından söz etmesin.

Ayrıca, Samet'in suçu ne? diyenleriniz de olacaktır. Asıl götlük ve saçmalık türk halkının kendi dediklerine bir hükümlü bir suçlu olduğu için inanmayacağını düşündüğünden Aziz Yıldıvımdır. Adam o kadar inanılmayacağını kendisine biliyor ki samet'i maşa olarak kullanıyor.

--spoiler--
Odaya aldım elinde tweet. veriyom tweeti veriyom tweeti, gözüne gözüne. kapıyı açtığımda telefonunu sıvazlıyordu.* (Aziz Yıldıvımla twitter fantezileri)
Doğru mu samet?
--spoiler--
(bkz: di mi güntekin)

ayrıca yeminli tercümanlık olayını yanlış anlamıştır

http://www.youtube.com/watch?v=2ai0RGjNNKY
özellikle sosyal medya vasıtası ile ününe ün katan tercüman.

şaka maka adamın ekmeğine yağ bal sürüldü.
takımdan baroni de giderse acaba ne iş yapar dediğim tercüman.
cristian gitse bile meireles'in portekizce, yobo ve stoch'un da ingilizce tercümanlığını yapacak kişi.
https://fbcdn-sphotos-f-a...51794103_2046361245_n.jpg
Adı 'doğrucu samet' çıkmış kişidir.
görsel
doğrucu davut'tur. pardon samet'tir. *
"Alex' in ayrılmasının ardından tek Brezilyalı'sı kalan Fenerbahçe'de tercüman Samet, takımdan ayrı ingilizce ve Almanca çalıştı..."

zaytung.
yarın istifa edeceği söyleniyor futbolizm'de.
Dedikoduya göre istifa edecek olan fenerbahçe tercümanı ve aziz yıldırım'ın kendini doğru çıkarmak için şahit gösterdiği kişi.

(bkz: doğru mu samet)
tek kelime ispanyolcayı bir makale şekline getirip bizim gibi bilmeyen dürzülere çok iyi yedirebilen mukemmel insandır.
görsel
an itibariyle istifa ettiğini açıklamıştır. üstüne çok gelindi herifin.

(bkz: doğru değil başkan)
istifa ettiğini resmen açıklamıştır bundan sonraki adımı gündem yaratacak açıklamaları olacak sanırım.
--spoiler--
adam olaydın da kalaydın
he dedin o azize
de hadi git işine.
--spoiler--
aziz Yıldırım ile yaşanması muhtemel olan şu diyaloğun baş kahramanlarındandır.

Aziz Yıldırım:Evet arkadaşlar 3 yanlış bir alex'i götürür gördüğünüz gibi

Samet:Doğru başkanım doğruyu götürür
kulübedeki en heyecanlı, taraftara en yakın adamdı. o da gitti. artık saha kenarında ayağı kalkıp zıplayanı kovarız herhalde.
bu mecburi ya da erdemli hareketi ! götü sıkışınca değil şike için wederson cumayı araması söylendiğinde yapmasını beklerdim. olanca antipatikliğine rağmen şerefli ve delikanlı adammışsın diye omuzlarımda taşırdım istediği yere kadar.

şimdi bir fırsatı var,

geçmişini temizlemek için..

çık ve anlat her şeyi..

adammışsın diyelim..
(bkz: sesli söyle duysunlar)
padişahım çok yaşacılık yapmanın da kurtaramadığı tercümandır.