rei 

kapat
  1. sözlüğün Ruhani Bilgelik anlamına gelen nickine sahip hoşgeldin yazar adayı.
    #161862 (asiti kaçmış kola, 10.04.2006 23:40)
  2. eğilerek selam vermek.
    #3415030 (hippolytos, 18.05.2008 23:21)
  3. sailormoon isimli anime ve manga olmak üzere 5 seriden oluşan bütün bölümlerde yer almış çizgi film karakteri. senshidir. mars savaşçısı olan bu uzun siyah saçlı, güzel vücutlu, ateşli hatun, asaletin savaşçısı olarak sergilenmiştir. rei hino ve usagi tsukino'nun kapışmaları çizgi filmi izlenilebilinir kılan en güzel sahnelerden biriydi sanırsam.

ne izlerdik be, çoğumuza tv alışkanlığı kazandıran yapımdır.
    #3548318 (triandafilis, 17.06.2008 01:39)
  4. la risette etait ici.
    türkçesi gulucuk burada'dır. literatüre tarafımdan sokulmaya çalışılan kısaltmadır.
    #3661928 (Alcapon, 14.07.2008 05:27)
  5. (bkz: ryu)
    (bkz: street fighter)
    #3661934 (ewowall1, 14.07.2008 05:30)

© 2008 - uludağ sözlük

rei başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. rei ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rei nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dawn harper » eski sevgiliye dair her seyi silmek » patterns in the ivy ii » polisin sokaktaki vatandasa alkol kontrolu yapmasi » hayir bu ben degilim » cumhuriyet in dursun karatas ilanini yayinlamasi » inanca saygi duymak » tayyip bir imparatorlugun yukselisi » michael phelps » uyuyan dev a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games