rambo berk 

kapat
  1. ferhat yılmaz'ın oynadığı, memoli adlı salak dizideki komik karakter. annesiyle yaşıyordu sanırım. sonraları polis bile oldu.
    #1971117 (Gerko, 20.07.2007 04:35 ~ 04:38)
  2. yüzündeki bruce willis ifadesini her fırsatta gösteren karakter.
    #1971119 (zebellah, 20.07.2007 04:35)

© 2008 - uludağ sözlük

rambo berk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rambo berk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rambo berk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hela yerine bela diyen yasam formu » pablo escobar » musvette e dergi » nazli yarim emo olmus » derealizasyon » amigurumi » hic olmadik zamanda hastalanmak » oligofreni » nur fettahoglu » elmali » yilmaz ozdil » mona sax » sozlukteki izmir kompleksi » anlayis bekleyen sevgili » alev korun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hadi simdi nabican » el ele tutusmak istemeyen sevgili » munchausen sendromu » resmi ideolojinin yetistirdigi insan tipi » formikasyon » radyo sol » temporarypeace » the prestige » agri daginin tepesinde konser vermemesi gerekenler » abberline » hbb tv » yandan cevap » anket yaptim mutlu oldum » izmiri izmir yapan ozellikler » kalafat