q matic 

kapat
  1. ksc. queue matic
    ya da sıra matiktir kendileri.
    #233359 (sefertasi, 12.05.2006 00:06)
  2. ait olduğu bankanın kredi kartına sahip olan insanlara torpil geçen makina.benden sonra gelen bir insanın benden önce işini görmesi ile parçalayasım gelen makina.aslında yeni bir deterjan markasıda olmaya aday olabilecek cinstende bi söylenişi var hani.
    #233370 (pellet, 12.05.2006 00:09)
  3. http://www.q-matic.com/
    #385304 (laedri, 29.06.2006 20:44)
  4. bunların dijital olanları var adı neyse işte. dokunmatiktir. ama işte vatandaş o ekranı dakikalarca siler, ekrana masaj yapar ve bir sıra numarası bile alamaz. gider yardımcı olursunuz dokunsanız yeter diye adamlar bir teşekkür bile etmez hadi etmedin niye ters ters bakıyon ?
    #2170397 (seksenbir, 21.08.2007 10:39 ~ 10:40)

© 2008 - uludağ sözlük

q matic başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. q matic ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu q matic nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cem yilmaz » nba 2k9 » ama o benim dinimden degil » pijamayla hirsiz kovalamak » bok atmanin dayanilmaz hafifligi » pulitzer odulleri » eshab ul kehf » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » dolmusta onde oturmak » no tanri no cry » limanla kavgali isyankar kaptan » aleksimiti » yaran entryler » pink floyd » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yanlis anlasilmis sarki sozleri » yaran okuyucu yorumlari » bos bos monitore bakmak » okmeydani nda ocalan lehine slogan atan pisler » batuhan karadeniz » sulfur kokusu » robert lee yates » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » you don t mess with the zohan » murat yildirim » cinnet geciren uuser in 7 turbanli kesmesi » pure » media markt » uyumak lazim » ulusozluk nba fantasy league