pasifizm 

kapat
  1. hangi amaçla olurasa olsun savaşın her türüne şiddetle karşı cıkan.barışı savunan,savaşın ortaya cıkardığı durumları ınsanlık dısı bulan anlayıs
    #342055 (lois lana, 13.06.2006 15:37)
  2. pasifizm, latince baris anlamına gelir. fransız emile arnaud tarafından ortaya atıldığı öne sürülür.
    #935325 (vend avesta, 01.12.2006 18:14)
  3. lars von trierin dear wendy filminde konu olan kavram..filmde silahsızlanma yanlısı olan gençlerin silaha tutkuyla bağlanmalarıyla birlikte kendilerine duydukları inanılmaz güven ve de sonrasında elde ettikleri başarılar anlatılmakta..tabi en sonunda ipin ucu kaçıyor biraz..
    #2033913 (ecstatic, 29.07.2007 20:29)

© 2008 - uludağ sözlük

pasifizm başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. pasifizm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pasifizm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hasan cemal » benim sadik yarim uludag sozluktur » tek kale macta iker casillas i kaleye gecirmek » sevgiliyle abdest almak » erguvaniler turkiye de iktidar doganlar » her sevgilim versin ama karim bakire olsun » hali saha macina premier lig den futbolcu cagirmak » 5 vodka icip arabasiyla eve donen kiz » susurluk kazasi » cekirden sayisini bir milyon olmasini istemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games