benim lan bu 

kapat

1. insanın kendisini görünce verdiği tepki.
    #3933156 (alone with everybody, 08.09.2008 01:43)
  2. yerde para buluncaki sahiplenme cümlesi. ardından bağırarak etrafa doğru koşar insan ''benim laan buu para bulanındır'' cümlesini sarfeder.
    #3933168 (mandal, 08.09.2008 01:44 ~ 01:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim lan bu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim lan bu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim lan bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim lan bu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bu cumleyi okudun » ferhat guzel in biyigi » kahvalti yapmayan insan » sinava son gun bile calismayan ogrenci » durex » sozlukteki bursasporlular » universiteyi ilk senede kazanamayan insan » din dersine haciyagi surup giden ogrenci » gece calisan insanlar » futbol maci izlemeyi seven kiz arkadas » kanepenin kenarina sumuk yapistirmak » bakislari yeten insanlar » bir mahallede 4 cami olmasini elestiren tipler » duraktan hareket eden otobusun pesinden kosmak » sokak ortasinda pipisini kasiyan maganda » sozluk yazarlarinin dertleri » beslenmesi gereken erkek » haftada 1 kez yikanan insan » alem gotik olmus » coraplarini 2 ayda bir degistiren insan » utangac erkek » hazirlik sinifini atlamak » otto » kicindan sallamanin en guzel ornegi » oturdugu yerden karmasi yukselen burjuvazi yazar » alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » bizden kacmaz » house md » womanizer » askerce » dunden bugune kurtlar vadisi karakterleri » osman bedir » hayatinda hic keske dememis insan » kurtlar vadisi jenerik muzigi » tu pa pa » fc vihren sandanski » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » burama kadar geldi » bir erkegin en vahsi oldugu an » sergen yalcin » evini su basan venedikli » yuzyillardir akan cesme » juridique » sperm sendromu » alt shift x » tazmanya canavari » banyoya scotch brite la giren ev arkadasi