parting ways 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. parting
  2. parting gift
  3. 99 ways to die
  4. 20 ways
  5. the old ways
  6. ways of seeing
  7. cold ways
  8. extreme ways
  9. million different ways
  10. 666 ways to love

© 2008 - uludağ sözlük

parting ways başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. parting ways ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu parting ways nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» show your fist » pkk sempatizanlarini sozlukte barindirmak » yetiskin » dahi anlamindaki de » sky turk » jamall » hayatta sadece bir defa asik olacagina inanan kiz » sezon ortasinda takim almam » molla mumin » dickryda » huseyin yayman » junk food night » can sikilmasi » atsizcilar com da ki arabesk tartismasi » the morgue » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istiklal hevesine kapilan asilerin sonu budur » arnofrisch » a few good men » baska olur agalarin dugunu » ucu kopup ahtapot haline gelen bagciklar » nefs terbiyesi » karamda turgan edim » jonksiyon » sevgilinin ter kokmasi » turk filmlerinden ogrenilenler » assasin » mamak cagribey anadolu lisesi » sozlugun libidosunun artmasi » esini telefonuna kocam diye kaydeden kari » oral seks