yamulmuyorsam 

kapat
  1. sozlukte yanilmiyorsama alternatif olarak kullanilan hede.* * *
    (looser, 15.02.2006 23:26)
  2. yamulmuyorsam kaynağı ekşisözlük olan kelime.
    (ArsMagna, 26.04.2007 23:13)
  3. yamuluyorsam duzeltin şeklinde hoş kullanımın ilk kelimesi.
    (Khutuck, 26.04.2007 23:16)
  4. cenk-erdem ikilisinin sıkça kullandığı kelime. onların türetmiş olması da kuvvetle muhtemeldir.
    (strider, 08.08.2007 13:27 ~ 13:28)
  5. espri yapayım derken türkçeyi yamultan ve yozlaştıran bir kelime.
    (bkz: bye bye türkçe)
    (altin kafesteki bulbul, 20.08.2007 20:17)
  6. gayet güzel türkçe bir kelime ve kullanım. "yamulmak", "yanılmak" anlamında kullanılınca türkçe bir yere gitmiyor. biz buna mecaz anlam diyoruz.
    (keserim ulan topunuzu, 20.08.2007 20:20)
  7. ekşi sözlükten değil cenk- erdem ikilisinden türemiş bir hededir. hatta bunlar "yamuluyorsam düzelt." şeklinde cümle içinde kullanırlar bu hedeyi.

edit: bir keresinde tursu kelimesini "ke sesini, otur suraya!!!" şeklinde kullanmışlardı.
    * *
    (caylakgeldimcaylakgidicem, 20.08.2007 20:58)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» murathan mungan » jansoldier » gelecege dair umudum yok diyen gencler » deneme yazilari » bu iste bir ipnelik var ama » bugun benim dogum gunum » gore gori chapa tipa rota hey » ctrl f5 » kendini yikmak » az cok » sukran » kestane sekeri » peder agzima sicti lan » sari kirmizi » cince » enderun sevgiler » doktor v » kirmizi baslikli istasyon sefi » sanane » allah a emanet ol » insan haklari evrensel beyannamesi » olduramadim » eric stoltz » peptidoglycan » aziz yildirim » give me the president » lost » 11 mayis 2008 antalyaspor istanbulspor maci » ust iki disinin arasinin ayrik olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa