paint 

kapat
  1. windows'un amatör resim editörü.istenildiği zaman şaheserler çıkarılabilecek eklentidir.
    başlat/programlar/donatılar/ yolağından ulaşılabilir.cok sevimli bir eklentidir.
    #242993 (aby, 14.05.2006 12:23 ~ 12:24)
  2. türkçesi resim olan ingilizce kelime.
    #243004 (doktor sağbırakmayan, 14.05.2006 12:26)
  3. http://www.youtube.com/watch?v=fdaWsTWDpCc&eurl +
    #1124165 (kisinin degeri aradigi seydir, 08.01.2007 15:38)
  4. boyamak,(boya ile) resmini yapmak, betimleme ,tasvir etmek, makyaj yapmak, boyanmak, boya anlamlarında kullanılan ingilizce kelime.
    #1124280 (prinz eugen, 08.01.2007 16:00)
  5. genelde print screen tusuyla kaydettigimiz ekran görüntüsünü yapıstırıp düzenlemek için kullandıgımız programdır.
    #1124291 (enginar, 08.01.2007 16:03)
  6. (bkz: paintstar)
    #1756877 (fantasio, 12.06.2007 01:39)
  7. basketbolda 3 saniye koridoruna verilen ad.
    #1873259 (free your mind, 06.07.2007 17:22)
  8. microsoft un ilk cikardigi sistemlerden 3.1 isletim sistemi zamaninda yöneticilerinden birisinin(adi akilda kalmamistir) heycanli gaza getiren gibi gözüken amerikan reklamlarindan isletim sisteminin reklamini yaparken sistemimizin icinde resim cizebiliceginiz paint adinda bir hede vardir seklinde demis oldugu günümüzde yüzde tebessüme neden olan söz birlesiminin bir parcasi.
    #1873297 (wimwelt, 06.07.2007 17:28 ~ 18:02)
  9. (bkz: paintball)
    #1873463 (nada, 06.07.2007 17:58)
  10. resim boyutu'nu değiştirebildiği için sevdiğimiz bir programdır.
    #2039789 (mad world, 30.07.2007 19:55)
  11. ilk ibm'im olduğunda ne heyecan yaşamıştım yaw, içinde oyun yoktu, 8mb ram, 800 mb hafıza ve pentium133 işlemcisi, disket ve cd sürücüsü, windows 95 işletim sistemiyle paintte harikalar yaratıyordum ve siz de buna inanıyordunuz doğrusu. hepsi y.rrak gibi resimlerdi bmp formatında. photoshop çıktı çıkalı painte bakan yok lem. o kadar mı aciz bu paint. sonuçta bir resim çiziyordum ve bir yerlerden aparttığım iki fotoğrafı yan yana yapıştırıp, özel renk seçeneklerinden pembemsiyi seçip, fırçayla kalp neyim çizip, 'mutluluğun_resmi.bmp' adı ile masaüstüme kaydediyor ve abidin dino ile kendimi kıyaslayabilecek bir özgüvene sahip oluyordum.
    ama o masaüstü kamuya açık alan, onu unuttun salak. abim gördü bi gün o daltaraklığın resmini:

+ lan benjcev kim bu şanslı kız?
    - abi git başımdan ya, dönem ödevim için o, mayın tarlası aç da oynayak hele düaüafüğşşşş (konu değişsin lütfen)
    + lan dönem ödevin, ergenlik hormonlarının bünye üzerindeki sanatsal etkileri mi?
    - anneeee, abim özelime karışıyor. özelim lan o benim. (özelim kelimesini de duymuş bi hey allahım)
    - abi bak, birazdan arkadaşlarım gelecek, nolur bak o resimden bahsetme tamam mı?
    + ehe, hadi kaleye geç o zaman da şut çekeyim.

ucuz yırttık zannediyordum. abim bütün dallamaları bilgisayar başına toplayıp, beni alay konusu etmekle, ergen yüreğime bir sivilce daha, ve kulağıma arka sıralardan gün geçtikçe artan 'ooo anlayalım yani' nidaları eklemişti.
    #2880684 (benjcev, 22.01.2008 20:59 ~ 21:03)
  12. başlat + çalıştır bölümüne mspaint yazarsanız ulaşacagınız uygulamadır.
    #3671628 (wings for marie part 2, 16.07.2008 12:27)

© 2008 - uludağ sözlük

paint başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. paint ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu paint nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran ogrenci isleri diyaloglari » yaran youtube yorumlari » mustafa denizli » karma ekonomi » kafede yiyisen ciftler » ketoral sampuan » kufur etmenin insan ruhuna etkileri » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » cover » matrixxx » jean marie gustave le clezio » yavuz seckin » gece » trumanshow » michael j fox » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 3mo amjha » jon donais » salvarli et » universiteye kalemlikle giden ogrenci » erzurum » uludag sozluk kirmizi kitabi » cahil » nba 2k9 » haci yagi kokulu sevgili » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » senin olmaya geldim » fight club » cunning stunts » en istenilen yere sonunda gitmek » ozel gunlerde hediye alma sorunsali