bugün

16'lık dev adam justin'le, ozzy'nin karşılaştırmasıdır. eski ilah, yeni ilah çarpışması gibi.

ama baktığın zaman justin'in birkaç adım önde olduğunu görürsün. o kadar götünü yırtarcasına çığlıklar atan black sabbath'çı ozzy yine de justin'in yamacına bile yaklaşamamıştır. ama justin bugün yaptığı müzikle yarım milyar youtube tık'ına ulaştı. bir tek anneannem izlememiş sanırsam; herkesin bu veletten haberi var, te allaaam ya.

çocuk isa'dan bile popüler. bu haliyle ölmekte olduğu iddia edilen küresel müzik piyasası genç yetenek justin sayesinde yepyeni bir soluk almıştır.

john lennon'lar, ronnie james dio'lar, jim morrison'lar, kurt cobain'ler filan hep rafa kalkmıştır. justin timberlake'i bile solladı eleman. ozzy'de hala justin kimmiş desin?

bu çocuk neredeyse benim popülaritemi bile sollayacak, ehe.

(bkz: who the fuck is ozzy osbourne)

http://www.youtube.com/watch?v=r0hfg1htnM4
versus denen zımbırtının bokunu çıkarmaktır.
ozzy'nin karşılaşmayı alacağı kesindir. *
birisi metal in kurucusu diğeri apaçi. adlarının aynı yere yazılması bile son derece yanlış!
dionun ozzy'e götüyle güleceği karşılaşma. zira kendisi paçayı kurtarmıştır.*
megadeth vs çilekeş gibi birşeydir. (bkz: komedi)
castın biyberi sahneye atarsanız ozzy ısırır hemde kulaktan.
justin'in sadece o saçlarıyla bile açık ara kazanacağı karşılaştırmadır efendim,o ergen duruşunu saymıyorum bile.
edit: sanırım hakikatten o saçlara biten kızlar var.*görsel
(bkz: ay lav yu castin bibııııııııır)
ozzy' nin sikerteceği versus. ozzy, black sabbath olsun, kendi grubu olsun yılların adamıdır, candır. üç beş günlük döl israflarıyla karşılaştırılması bile hatadır. ozzy' nin yıllar yılı harcadığı emek nerede, ergen fame' si justın nerede? ben söyleyeyim efendime; justın piramitlerin altındadır, ozzy ise everest dağının zirvesindedir.