bugün

okan bayülgen'in çok sevdiğim, tamamen katıldığım, kendimden birşeyler bulduğum şöyle bir sözü vardır:
- Ben hayatta başıma gelen her kötü şeyden sonra, kendi kendime söyle bir terapi yapmışımdır: Lütfen Allah'ım bu acı, bu b.ktan olay beni katılaştırmasın. Beni kindar bir insan yapmasın. Beni espriden yoksun zavallı bir insan haline getirmesin.
var olan çürümüş sisteme karşıymış gibi görünmenin o sistemin kaymağını yemenin en iyi yolu olduğunun farkında olan ve bunu eksiksiz uygulayan insan..
hayranı olduğum kişiliktir.konu hakkında tam bilgisi olsada ya da konu hakkında hiçbir bilgisi olmasada mantıklı yorum yapabilen insandır.türkiye'nin bu tarz insanlara gerçekten ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
bi aralar bir saç tarzı vardı uzatmıştı sanırım. birisi ona çok yakışıklı olmuşsun deyip gaz mı vermişti herif bu gazın sonucu mu uzatmıştı bilinmez ama aşkından deliren meczuplardan daha beter bir görüntüye sahipti. o deli deli bakışları ile o saç tarzı ve sakalları müthiş bir kompozisyon oluşturmuştu. bu haliyle de herkesle dalga geçebiliyor helal olsun demiycem haram olsun. uyuz kendini beğenmiş kanal-i-zasyon filmiylede bütün birikimi yerle bir olmuş oyunculuktan uzak sözde oyuncu. oyunculuk şive yapmaktan ibaret değildir okan efendi azıcık daha çalışsaydın içine etmişsin filmin. burnuna osurulacak insanlardandır.
--spoiler--
yaptığı show'larla kul hakkı yemeyen
--spoiler--

pek inanası gelmiyor insanın...
Kendini beğenmiş, ukala, saygısız olan fakat her ne hikmetse sevilen şovmen.
istanbul'un babası, valla.
bi kaç programdır açılışta sunan kişi 'seksi şovmen' kalıbını kullanmıyor. anladı sanırım seksi falan olmadığını. ben sunsam neyse azizim, zira mükemmel ötesi fiziğim var. ama 1.50 boyla ne seksiliği yahu?
programlarına telefonla bağlanan izleyicilerin sürekli kadın olmasını 'erkekler kaba saba konuşuyor, hem zaten gecenin bi yarısı hangimiz böğüren erkek sesi duymak isteriz ki?' şeklinde açıklayan, kullanılmış pedler içinde boğulası adam. yaptığı cinsiyet ayrımının iq sonuçları dolayısıyla ne zaman telefonda bir izleyiciyle bağlantı kurulsa kelime oyunları içeren esprili sorularla izleyicinin vaktini doldurarak programının kalitesini koruyor aklınca, ulan bir de izin ver biz konuşalım o abuk subuk test şeklindeki şakalarla gecenin içine edeceğine. izleyecek program bulamayan bizim gibi entel dantel kitlenin bu çaresizliğinden faydalanıp dandik formatlara sürüklenmekten çekinmeyerek 'nasıl olsa sike sike izleyecekler beni' ibneliğinin ne alemi var? erkek izleyicileri telefona bağlayacak kadar risk alamadıktan sonra oynadığın oyundan ne kadar zevk alabiliyorsun ki?
başka sanatçıları översin bol bol teşekkür eder yalan dolu sözler,gülücükler atar ama okan bayülgeni övdüğünüzde hemen geçiştirir.aslında en büyük,en gerçek teşekkür 'utandığından' ileri gelir,ayrıca onu eleştirdiğinizde ise yaptığı hatayı düzeltmeye çalışır dün olduğu gibi aradan çıkar ve çok manidardır bazen kendini bile eleştirebilir onu eleştiren ile birlikte.Kaç sanatçı kendi boyu veya fiziksel diğer özelliklerini kötüleyen laflar eder ve onca izleyen ve sunduğu programda yapabilir?tabi bu ayrıntılar herkesin göremeyeceği düzeyde olduğu için insanlar kendi gözleriyle gördüklerinde haklıdırlar diyip geçmek gerekir.Son olarak dünki telefonla bağlanan miyase ile yaptığı konuşmada yaşar'a yaptığı iş ile tahsili arasındaki farkına atıfta bulunarak kendisininde ingiliz dili ve edebiyatı bölümünde okumakta olup tiyatro bölümünü istemesiyle aynı şey olup olmadığını sordu.Burada cevabı yaşar verdikten sonra,okan bayülgen haklı olarak'sen kimsin ki böyle bir soru soruyorsun'manasında merak ve birazda genç kızın konuşma tarzına inanmadığı için böyle bir soru sordu.Çünki gerçekten ingiliz dili ve edebiyatı bölümünde okuyacak şahsın böyle bir soru sorma gerekliliği içerisinde bulunacağına inanmıyor özünde.zaten üniversitesini sorduğunda 'çanakkale üniversitesi' dediği için ve zaten sorduğu soruda o kadar klişe ve gereksiz sorularki okan bayülgende haklı olarak programının kalitesini korumak ve kendisinin aptal yerine koyulmasından hoşlanmadığı için bir kaç basit soru sordu.bunlarıda bayan cevaplamayınca artık görüşmenin o anda kesilmesi,aslında kendisine olan saygıdan ileri gelir.gerçekten nasıl biri olduğunu muhabbet kralı programını izledikten sonra anlamak mümkün oluyor 'kendisine saygısı olmayanın başkasınada saygısı olamaz' diye sanal paylaşım ortamlarında çok güzel iletiler yazmayı bilen bu güzel toplumumuz,böyle bir fenomenin türkiye cumhuriyeti için ne kadar değerli olduğunu asla bilemeyecektir.

Edit:Bir gün onuda kaybedeceğiz
Biz gene salağa oynayacağız
imaj değişikliğine giden adam, ayrıca pijama ile proğram sunma fantezisinden de vazgeçti doru düzgün giyinmeye başladı yine.
evlendikten sonra eski sevgililerini programa çıkarmaktan vazgeçen tiyatrocu.
(bkz: #7588801)
'çok acayip ya' cümlesini sürekli tekrarlayan kişidir.bu dünyaya alışamadı sanırsam.
(bkz: götü yere yakından korkcan aga!)
televizyon dışında programdaki gibi olmaması muhtemel oyuncu insan. gördüğü her kadına asılmayla karışık konuşması artık tiksinti vermiş olup derhal bu tavırları kesmesi gerekendir. ayrıca şahan çok güzel taklidini yapar.
henüz ne yapmayak istediğini bulumamış bünye.
bugün doğum günü olan şowmen. doğum gününde bile hala bu adama laf atıp, gereksiz bıdı bıdılarına giren insanların halatları kopsun inşallah. türkiye'de başka gereksiz insan yokmuş gibi. iyiki olmuş, iyiki televizyon çocuğu olarak tanımışız. televizyonda onun gibi hakimiyet sağlayan kaç kişi var, tebrik ediyorum. yaptığı güzel işlerden, kültüründen, Akıllı bir insan olmasından dolayı tebrik ediyorum. böyle bir adamın tanınmaya hakkı vardı, allah uzun ömür versin.
http://www.youtube.com/watch?v=cucePGc8XxA
http://www.youtube.com/watch?v=iAEa7aBQF5g
" yar insomaniama bi çare amannnnnn" demek istediğim adam.

daha ne zamana kadar geceden sabaha program yapacak bilmiyorum ama artık insanlıktan çıktık, zombieliğe terfi etmek üzereyiz. hay hak!
*
nice mutlu senelere dediğimiz showmanimizdir.her türlü ukalalığına, bazen hep aynı olmasına rağmen,bizi hala eğlendirip güldürebildiği için iyi ki doğmuşşşşş.
iyiki doğmuş canımız ciğerimiz. bu sezon doyduk kendisine. önümüzdeki yıllarda da 3 kral devam etsin.

(bkz: disko kralı)
(bkz: medya kralı)
(bkz: muhabbetin kralı)

ps: olum konsantre bir şekilde bir şey dinlerken çok çirkin oluyorsun. sakalda gitmiş pis olmuşsun. bi ayar çektir image makerına.

http://www.megahaber.net/...2009/01/okan-bayulken.jpg
seni getiren leyleğe kurban, bulursam onu anlından öperim. iyi ki varsın elinde büyük seni kereta.
öğremekten yeterince keyif alan , yaşamalıyım yaşamalısın yaşamalı çekimli eylemlerinin tümünü hak eden muazzam kişilik . iyiki doğmuş .
hakkında bu kadar entry girilmesini anlayamadığım adam. bana göre talk show'da türkiye'nin en iyisi. ama itici bu adam. hem de fazlasıyla.
bugün doğumgünü olan senelerdir takip ettiğim oyuncu ve programcı. kendisine bir tavsiyem bu sezon yaptığı üç programdan dolayı bir hayli yorulmuş ve bitkin halde olduğu için bir sene ara vermesidir. içimden daha önce verdiği aradan dolayı cumartesi gecelerinin sıkıcı geçtiğini düşünsemde hem yıpranmış hemde konuk seçimleri ve eski tadından uzak olmasından dolayı vereceğim nacizane tavsiyedir. çok seviyoruz o ayrı ama belki bir program ama daha dolu dolu bir program ile bekliyoruz. bu arada muhabbet kralı bence kesinlikle devam edilmesi gerekiyor. ama medya kralı ve disko kralı birbirinin aynı programlar haline dönüşmeye başladı. cumartesi gecesi bize yeter fakat dolu dolu olması önemlidir.