necip incesaz 

kapat
  1. ata demirer' in korsan tv' de yarattığı, "ben paramı alırım" insanı.
    #334499 (fth, 10.06.2006 14:32)
  2. ata demirerin çingene roluyle yaptığı ama karekter çatışmasıyla karşılatığımız (yarı roman yarı macır) başarılı olamadığı tipleme.
    #730243 (burakker, 13.10.2006 02:28)
  3. ıh ıh ıh diye gülen, kesanda ikamet eden, paraya tapan ata demirer tiplemesi.
    ayrıca piyasadaki ünlü parçaların bestecisidir. şarkılarının sözleri genelde para üzerine olmasına rağmen prodüksiyon aşamasında değiştirilmiştir.

değiştirilmiş hali:
    verme verme
    verme akıl verme
    vereceksen huzur ver
    vereceksen huzur ver

orjinali:
    verme verme
    verme akıl verme
    vereceksen para ver
    vereceksen para ver
    #730349 (zlatan1937, 13.10.2006 03:05 ~ 03:07)
  4. ata demirer'in son albümü makara da adı necip incesaz olan korsan tv karakteri.
    #730385 (ya cok aciyo ama ya, 13.10.2006 03:18)
  5. ata demirer'in sevilen bir tiplemesidir. çok güzel canlandırır..
    #732316 (muhasebeye giris, 13.10.2006 17:27)

© 2008 - uludağ sözlük

necip incesaz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. necip incesaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu necip incesaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1 kilo pamuk mu agir 1 kilo demir mi » metallica nin metal bukebilecegine inanan metalci » ders kitabinin arasinda cizgi roman saklamak » patronun ogluyla zoraki takilmak » arkadas kalmayi denemek » nazim a » tu kaka bana » a shot at love with tila tequila » mind control » aci bakla a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci