mikanos 

kapat
  1. mykonos olarak yazılır.avrupa'da gayler tarfından sıkça ziyaret edilmesi ile bilinen,ayrıca en lüks ve çılgın kara parçası olarak da ün salmış bir yunan adasıdır.

dahasını merak ediyorsanız...
    http://www.sailing.boun.e...vents/yunanistan_text.htm
    #243641 (clementine, 14.05.2006 15:26)
  2. dalgali denizin kıyıya falan değil, direk evlere vurmasıyla beni benden almış ada.
    en harika yunan adasi denilebilir.
    #2209259 (amaaslihepiyiydi, 27.08.2007 16:02)
  3. (bkz: mykonos)
    #3612910 (air20, 03.07.2008 08:33)

© 2008 - uludağ sözlük

mikanos başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mikanos ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mikanos nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» remake » vice captain » usuyen kutup ayisi » rikimaru » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » doktorun hastasindan nefret etmesi » aaal sozluk » ucakta aglamak » subay » izmir de carsaf giymek » live forever » dis hekimleri ile dalga gecen cengaver turk genci » wilhelm liebknecht » goztepe » devletin apo ya teklif goturmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jay jay justified » joe smith » efes dark » yanlis anlasilmis sarki sozleri » ataturk galatasaray i sevmezdi » aysengruda » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » sizofreni oldugunu anlama yontemleri » maddeler halinde konusan insan » reinkaos » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » ben bu yaziyi sana yazdim » sentenced » gunce » gamextreme sozluk