matt leblanc 

kapat
  1. friends'in joey tribbiani'si. friends'e başvurduğunda cebinde yalnızca 11 $ var imiş kendisinin ve şimdi dünya kadar paranın sahibi.
    (bkz: bir dizide rol alıp köşeyi dönmek)
    #2276241 (bir avuc sacma, 07.09.2007 02:44)
  2. aşırı derecede kuzenimin yavuklusuna benzettiğim, "Bence 23 yaşında" denildiğini duyduğum (Bilmeyenler için: Adam 67 doğumlu), karizma abidesi adam. Oyunculuğu -özellikle salak taklidi- güzeldir. Dizisi joey oldukça güzeldir, rahatça izlenilebilir.
    #2276248 (wtsnake, 07.09.2007 02:47)
  3. joeydeki rol arkadaşı sarışın hatun kişiyle beraber olmak için yuvasını yıkan oyuncudur. *
    #2276251 (taharetmuslugu, 07.09.2007 02:48)
  4. yuzumde cok pis bir gulumsemeyle how you doin' matt? demek istedigim kisidir. seviyorum kendisini. severek izledik, hala da izliyoruz.
    #2497999 (carrie, 21.10.2007 06:14)

© 2008 - uludağ sözlük

matt leblanc başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. matt leblanc ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu matt leblanc nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rapper ninja » leyla zana kurtlerin yuz karasidir » utopya » scott tenorman must die » selin melek aktan » sleepwalker » iced earth » oss mantiginin coktugu an » mitsubishi lancer evolution viii mr fq 400 » alamanci sezonunun acilmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci