bugün

Mantıklı aşk diyorum.
Aşk-ı mantı.
Aşk derseniz canınız yanar. Mantık derseniz Bi yanınız eksik kalır. En iyisi ot gibi yaşamak..
Aşk tabi aşk mutlu eder ama mantık can yakar.
mantıkdır. yemişim aşkını bu devirde hep bir sahtelik yapaylık. anladınız siz. açıklama yapmaya gerek yok.
Aşklı mantık.
Mantıktır. Birine aşık olsanız bile mantığınız bunu almıyorsa uzaktan bakarsınız ve kendinizi çekersiniz.
Elbette aşk.
Mantık ön planda olmalıdır daima. Aşk vuslattan sonra sönse de, karşıdaki kişinin karakteri, tavrı, fikirleri ve hayata bakış açısına duyulan sevgi ve saygı bitmez. Ama aşk da olmalıdır tabii. Çünkü insan sevmediği birine katlanamaz.
Mantık aşktan üstündür ama aşk mantığı her zaman yener.
artık insanı sıkan bir soru. bence hiçbiri.
%50 mantık %50 aşk.
Ölümüne mantık diyorum. Kalbin sesini çok dinlememek lazım.
Aşık olan insan mantıklı mi düşünür arkadaş.
oooo buralar iyice foruma dönmüş.
Öyle bir aşk olsun ki mantık falan hiç kalmasın yoksa kırk dereden şu getiririm adama.asik olursam direkt imzayla düğün masrafsız alır beni.

Tabii ki aşk diyorum oyum her zaman aşktan yana.
klişe versus. risk budur deyip mantıksız aşk diyorum. madem bir şey yaşayacağım o da aşk olsun, layıkıyla olsun.
Mantık tabiki de. Aşk bol miktarda duygu içerir lakin mantığınızla hareket ederseniz üzülseniz bile acı çekmezsiniz.
Aşkı dinlememek, dinleyememek insanı yıpratıyor ama mantığı dinlemeyince daha ağır sonuçlara katlanabilmen gerekebiliyor.
mantıklı aşk nedir ?
mantık varsa aşk yoktur.
aşk varsa da mantık.
o yüzden aşk a düştüyseniz mantıklı hareketler beklemeyin.
Önce aşk ama sonra mantık,mantıksız aşk olamaz.
hemen mantıktır hem aşktır. ilişki bisiklet ise aşk ve mantık tekerlektir.
Her ikisinide ister insan. Ama mantık daha ağır basar. Sevdiğin kişi saçma sapan hareketler yapıp, nerede ne konuşacağını bilmiyorsa ister istemez soğur insan.
mantıklı, aşk.
Biri varken diğeri olmayandır kısaca mantık bence.