lutfucugum 

kapat
  1. kemal sunal in tosun pasa filmindeki repligi.
    saban-lutfucuğum, dusundum de...
    lutfu-sen dusunemzsin salak.
    #262877 (Hexagram, 20.05.2006 00:57)
  2. lutfu- dediklerimi anladın mı? napıcaksın?
    şaban: evet anladım...
    lütfü: hayır sen salaksın anlamazsın
    #262902 (maksat muhabbet, 20.05.2006 01:14)
  3. muhteşem kemal sunal repliği
    #262913 (gregor incegor, 20.05.2006 01:21)
  4. lutfu: develeri getir şaban!
    saban: develeeeeeeerrrr develeerrr devee... *
    lütfü: ee develer nerde ?
    şaban: bilmem nerde ?
    lütfü: şaban?
    şaban: efendim lütfücüğüm ?
    lütfü: yoksa develeri kayıp mı ettin ?
    şaban: valla benim eşşeğe uymuşlarsa... kaçmış olabilirler
    #279180 (salca, 26.05.2006 09:27)
  5. bu seslenişin sonunda şaban ile lütfü arasında yaran bir diyalog olacağının habercisidir. tosun paşa filminde geçmektedir bu sesleniş. devamı da "sen çok hıyar bir adamsın"* ile devam eder.
    #279325 (gonulcelen, 26.05.2006 10:56)
  6. hoşgelmiş besinci nesil yazar, yaran nicklisinden.
    #2729339 (forever young, 22.12.2007 12:55)
  7. hoşgelmiş yeni yazar.çağrıştırdığı içinse;

(bkz: lucifugum)
    #2729390 (wintrygreen, 22.12.2007 13:04)
  8. Şaban- Yav büyük bey beni gene karıştırmaya başladı heheh şimdi de beni eniştesi sanıyo çok hıyar herif bu senin baban!
    Lütfü- Ulan sen benim babama nasıl hıyar dersin!
    Şaban- Niye diyemem mi...?
    Şaban'a, Lütfü vurur; Şaban : AAAAAAH!
    Lütfü- Gel yavrum.gel çocuğum Paşam benim ... Tosunum benim Tosun Paşam benim ühühühü...
    Şaban- Bana bak, yok! ben şabanım.
    Lütfü- Hayır Tosun paşasın sen!
    Şaban- Yoav, bu da karıştırmaya başladı beni ehehe
    Lütfü- Evet! buldum Tosun Paşayı
    Şaban- Tabii ya! ben de paşayım sen de paşasın... hadi siz de paşa olun, hepimiz paşayız! (vah zavallı sapıttı üstüne varmayın gidiyo tehlikelidir ısırabilir.)

Gibi yarıcı bir repliğe sahip diyalogtur.

(bkz: Kemal Sunal)
    (bkz: Şener Şen)
    #2729427 (deathbiscuit, 22.12.2007 13:13 ~ 13:16)
  9. 14 yaşında olduğum için beni ezen sözlük kimsesi. biraz ilgilenince farkediliyor ki lisedeki silik tip gibi. ama psikopat katillerde bu tür içinden çıkıyor, hadi hayırlısı.

yine de blume gibi beyaz yüreğimle bir nasihat da bulunmak istediğim kişidir. geniş düşün.
    #3497759 (bi biskreme verdim, 05.06.2008 16:02)

© 2008 - uludağ sözlük

lutfucugum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lutfucugum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lutfucugum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» chelsea nin ronaldinho yu transfer etmesi » hazreti muhammed » yuzbeyuz » 25 temmuz » yanlislikla bayan tuvaletine girmek » dr oetker docent olacak » prezervatifle masturbasyon yapmak » copu almaya gelen kapiciya nah cekip takla atmak » ilk insanlar » sevgilinin soyledigi unutulmayan sozler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci