develer nerde yauuvvv 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ucan develer
  2. develer panikte
  3. bana bakin develer
  4. butun develer insandir
  5. nerde bu sozluk nerde bu yazar
  6. nerde bu devlet nerde bu adalet
  7. develer tellal pireler berber iken
  8. sik nerde selanik nerde
  9. nerde bu derin devlet nerde bu derin millet
  10. nerde

© 2008 - uludağ sözlük

develer nerde yauuvvv başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. develer nerde yauuvvv ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu develer nerde yauuvvv nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sultana » soganli sirkeli ayran » fazil husnu oldu » where is the target » intifada » harika » pazar sabahi sozluge darbe yapilacak » turkiye futbol ekolu » house bill of lading » turbanlilarin oral seksi istememesi » murat karayalcin in melih gokcek e ayar vermesi » bir universite ogrencisinin aylik masrafi » 15 ekim 2008 aktutun haberleri yayin yasagi » paranin esiri » lisede cikista bekle lan kavgalari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » omrumuzun son demi » lan bsg » zarar etmesi imkansiz isletmeler » eh iste » kenan kalav » robert capa » cuervo del mare » gh » keskul » yesilayci birine sigara ikram etmek » isyerinde samimiyeti dengeleyememe sorunu » wish you were here » nanomanufacturing » olmek istemek » rui patricio