love in the time of cholera 

kapat
  1. gabriel garcia marquez'in ünlü romanıdır. bunun aynı zamanda filmi de çekilecektir.

shakira ve pedro aznar film için düet yapacaklar.
    (beyazyelkenli, 07.08.2007 05:15 ~ 07.04.2008 00:59)
  2. javier bardem in yine estirdiği, giovanna mezzogiorno nun bir türlü yaşlanamadığı, lan keşke şunu ingilizce değil de ispanyolca çekseydiniz dedirten, muhtemelen gabriel garcia marquez in romanını okuyanların hayalkırıklığına uğrayacağı filmdir. kitabı okuyup ve başrollerdeki oyunculara bakıp çok da gaza gelinmemelidir.* bu arada shakira nın da film için seslendirdiği la despedida adlı şarkısından dolayı hakkını vermek gerekir. ayrıca fermina daza nın babasını oynayan adam sadece bana mı tuhaf geldi diye düşünmekteyim kara kara bu sıralar. keşke başka birine verselerdi o rolü dedirtmiştir bana.
    (i dont need that shit, 07.04.2008 00:42)
  3. (bkz: kolera günlerinde aşk)
    (oyuncakdunya, 07.04.2008 00:44)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» emedur » oz oglunun bogazini ekmek bicagi ile kesen anne » robinson crusoe ve cuma » varejao » dertler benim olsun » sevgilinin striptizci olmasi » turkcespiker com » satan is endless satan is timeless » 16 mayis 2008 eskisehirspor diyarbakirspor maci » ulug bey » 1986 » yildirim » pendik lisesi » fasist » adalet emiri » ohg smoke » soruya soruyla cevap vermek » unut gitsin » sozluk yazarlarindan aforizmalar » karisini internette satisa cikaran boynuzlu erkek » seovi ile karmaya bak » windows defender » toefl ibt » engelli cocugu olan anne » kemal unakitan in vaftiz cocugu olmak » dinsadansdjeveldyrkaar » anjelika akbar » talat pasa » unlulerin kisisel iletileri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa