leo 

kapat
  1. lionsun gençlik koludur.lionlar sponsorluk yapar leolar işlere koştururlar.tabii partiler eğlentiler vs de yapılır.liderlik yeteneklerini geliştirmek,yardım işlerinde çalışmak vs.aktivitelerde bulunulur.lakin sorana kabaca masonik faaliyetlerde bulunuyoruz gibi esprili bir yaklaşım sergilenilebilinir.
    #113478 (veritaserum, 13.03.2006 22:15)
  2. Leo kulüplerinin kurulma amacı;öncelikle hizmet, liderlik kalitesi, dürüstlük, başarı, kişisel sorumluluk, eşitlik, güvenilirlik ve başkalarına karşı saygılı olma niteliklerini kazanmak ve kazandırmaktır. Leo kulüp üyeliği ; Türk Dernekler Kanunu'nun öngördüğü 18 yaş sınırından başlamaktadır ve Leo kulüp tüzüklerine göre 28 yaşında bitmektedir.

Leo kulüpleri ilk olarak 1957 yılında lions kulüplerinin bir gençlik programı olarak Pensilvanya'daki Abington Lisesi bezbol takımı üyelerince kurlmuşlardır.O günden bu yana hızla büyüyen üye sayısıyla günümüzde 187 ülkede binlerce Leo kulübünde 130 binden fazla Leo liderlik özelliklerini geliştirmektedirler.

Ülkemizde 100 Leo Kulübünde 1500'ün üzerinde Leo vardır. Şu anki haliyle Avrupa'da 3,dünyada ise 5ci en büyük Leo sayısını barındırmaktadır.Leo kulüpleri gençlere yeni insanlarla tanışma fırsatı sunmakla beraber,kayıtsız yetişmesinden şikayet edilen gençlerin sosyal konulara ve toplumlarına karşı sorumlu birer birey olarak yetişmelerini sağlar.Gençler organizasyon düzenleme ve takım çalışması yetilerini geliştirirken,kendilerinden daha şansız doğmuş birçok insana da ellerinden geldiğince hizmet götürürler.
    #113593 (thoth, 13.03.2006 23:27)
  3. rus yazar ve filozof tolstoy'un ön adı.
    #113601 (siberr, 13.03.2006 23:37)
  4. süper adam.
    #257962 (chariot, 18.05.2006 17:18)
  5. aslan takım yıldızıdır.
    #2240665 (bohembebek, 01.09.2007 06:26)
  6. leadership
    experience
    opportunity
    #3188439 (nada, 25.03.2008 15:49)
  7. aslan burcunun global adı.
    #3189849 (malzeme, 25.03.2008 21:47)
  8. (bkz: leonardo di caprio)
    #3467412 (sex files, 30.05.2008 02:34 ~ 02:35)

© 2008 - uludağ sözlük

leo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. leo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu leo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alternativa » away3d » yanmisim sonmusum ben » aklimdan gecenler » 1 4 yetmedi mi » 52 bin kisi nasil susturulur » kafkasli » 24 kasim » milan baros un fasist olusu » gece vardiyasina kalan seovi turu » gecen gun yine sevisiyorum » ulkuculerin imaj degisikligine gitmesi » sol » atlanta » bakir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » balikesir » deli fuat pasa » the man who sold the world » dungeon siege » kupe sag kulaga takilinca ibne olunmasi » sokak kedileri » 3 eski sevgili getirene bir yeni sevgili bedava » sevgiliyi kaybetmekten korkmak » ne koyim » en son kim koydu » danger high voltage » w6 » terorizmle vicdani ret hakkinin ilintisiz olmasi » aragones ile kurbanda danaya girmek » kimbo