le figaro 

kapat
  1. merkez sag egilimli bir fransiz gazetesidir.
    #1581699 (himmlisch, 28.04.2007 16:27)
  2. özellikle turkiye ile ilgili haberleri abartarak veren gazete.
    #1836929 (darkness nights, 28.06.2007 21:55)
  3. çok yaramaz bir fransız gazetesi.
    #2956834 (karegen, 05.02.2008 22:33)
  4. sag egilimli fransiz gazetesi..fransa'da sol icin liberation gazetesi ne ise sag icin le figaro gazetesi odur..an itibari ile nicolas sarkozy'e sayfalarinda en cok yer veren gazetedir.
    #3190201 (atgmuls, 25.03.2008 23:02 ~ 23:06)

© 2008 - uludağ sözlük

le figaro başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. le figaro ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu le figaro nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kediye light sut icirmek » dido » hedefi iskalayan entrynin kotulenmesi » abdullah gulun katildigi fuardaki harita » yandim » vadi reklam arasina girince artan on line sayisi » 15 ekim 2008 ilker basbug un basin tehditi » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » unforgiven » fazil husnu daglarca » womanizer » ogrenci evi pisliginin doruk noktalari » vital remains » turk egitim sistemi » zekeriya beyaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » goztepe » java kodlama bilmemek » dunyanin en buyuk goguslu kadini » graveland » rajesh koothrappali » darbe icin kasinmak » lobinya » yengenin dayisinin torunun vefat etmesi » karin » ali bayramoglu » ev arkadasinin pkk yandasi cikmasi » insani anlamsizca mutlu eden seyler » huseyin tanriverdi » mackolik com » ahmet alatan i terorist yanlisi olmakla suclamak