kursc 

kapat
  1. 3. nesil sözlük yazarı.
    (handushka, 13.11.2006 19:12)
  2. (#1938038) no'lu entry ile bir nevi günah çıkarmaya çalışan yazardır. allahtan sesini çıkarmamış ve bok yoluna gitmemiştir.
    (raper, 15.07.2007 11:28)
  3. bana kinaye yapıyor da anlıyorum, sevgilime niye kinaye yaptıgını anlayamadım hande yener sever insan. (bkz: ayıp) (bkz: cidden ayıp) (bkz: haklı gibiyken cidden haksız duruma du$mek)
    (bilincli tuketici, 24.07.2007 19:40)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» james joyce » emre altug » anlatilacaklari dinleyecek kimse bulamamak » ask » kenan dogulu » the darkness » elizabeth i » mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » katharsis » hatirla sevgili » sozluk yazarlarinin gunluk uyku sureleri » mircan kaya » kutuphane haftasi sloganimiz » tarihteki unutulmaz ayarlar » hollanda konsoloslugu » o cocuklari » turk halkinin yuzde 60 i aptaldir diyen aptaldir » unlulerin kisisel iletileri » dizustu ile 1 dakikalik satranc oynamak » are you dead yet » guzel gothic kizin gothic olmasa daha guzel olmasi » hep seni aradim » blooddawn » ismet berkan » dave murray » hande ataizi » 34 can 42 » 301 kalkarsa 300 le 302 nin arasi bos kalir » adana kalesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa