killik 

kapat
  1. bünyede kızgınlık, sinir, sıkıntı yaratan olaylar bütünü.
    (bkz: killik yapmak)
    #846503 (asiti kaçmış kola, 11.11.2006 22:30)
  2. izmir- dikili'ye bağlı el değmemiş havuz misali, her daim pırıl pırıl koy. öyle temizdir ki denize düşen küpenizi dahi dalmadan bulabilirsiniz.
    #3289765 (hepimiz caylagiz, 19.04.2008 05:10)
  3. gıcıklığın ta kendisidir...
    #3402561 (crazyhodja, 16.05.2008 00:00)
  4. huysuzluk, geçimsizlik.

(bkz: kıl)
    (bkz: kıl kapmak)
    (bkz: kıl olmak)
    (bkz: kılkuyruk)

ayrıca;
    (bkz: kılpayı)
    (bkz: kılı kıpırdamamak)
    (bkz: kılı kırk yarmak)
    ...vs...
    #3403410 (Kackelacka, 16.05.2008 08:01)
  5. cevre temizligi acisindan her sahin k nin yaninda bulunmasi gereken edevat. zira olur olmadik zamanda göbek ve gögüs cevrelerini kasima eylemine girisirler.
    #3403467 (portlemis misir, 16.05.2008 09:13)

© 2008 - uludağ sözlük

killik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. killik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu killik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bi josef k vardi ne oldu ona » kizlari guzel gosteren detaylar » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » jimmy carter » schizo » creationism » bugun benim dogum gunum » gogus killarini yolmak » istemezdim » little big planet » iskender buyuk » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » komando egitimi almis baliklar » drunk mail » ders calismaya baslama gazi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » devrimci » yildirim demiroren » hazreti ayse » pomak » be with you » baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » ekim 2008 ankara ulasim zammi » ilkokulun vazgecilmezleri » radyo uludag » erkeklerin guzel kadin zaafi » futsal » olmus mu » necaxa » yozlasan halkin vahim durumu » muzik kutusuna para atip echoes u secmek