josh smith 

kapat
  1. 5 aralık 1985 doğumlu basketbolcu..2,06 boyunda, 102 kg ağırlığında..nba'de atlanta hawks takımında forma giyiyor..2005 yılı all star haftasonunnda yapılan smaç yarışmasını kazanmıştı..
    #362994 (atan alir spor, 21.06.2006 03:36 ~ 03:37)
  2. blok vurabilen, top çalabilen, güçlü, hızlı, çevik, hayvanlar gibi smaç vuran fakat ne yazık ki şutları çok kötü olan forvet. atlanta hawks tarafından büyük umutlarla draft edilmemiştir ama şu an atlanta'nın en büyük umududur.
    #732304 (grandmaster flash, 13.10.2006 17:22)
  3. philadelphia 76ers takımına transfer olması muhtemel oyuncu. salary cap açısından bu sezon nba'in en rahat takımı olan 76ers, bu adama yıllığı 11 milyon dolardan kontrat önerebilecek kapasitededir. restricted free agent olması, atlanta'nın yapılacak teklifi match etmesi(egale etmesi de diyebiliriz türkçe karşılığı olarak) halinde atlanta'da kalmasını sağlayacaktır, fakat bu durumda gelecek sezon josh childress ve joe johnson konusunda da sorun yaşamaları olası olduğundan bu tarz bir teklifin gelmesi durumunda josh smith'in 76ers oyuncusu olması daha bir olası gözükmektedir, ki benim tahminim de bu yöndedir.
    #3615368 (temporarypeace, 03.07.2008 19:59)
  4. atlanta hawks'ta kalmış, sevenlerini ihya etmiş forward.
    #3803982 (anything is possible, 11.08.2008 18:50)
  5. geçen sezon yaklaşık 3 blok ortalaması yakalamış basketçi. *
    #3816916 (shaqmarion, 14.08.2008 13:10)

© 2008 - uludağ sözlük

josh smith başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. josh smith ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu josh smith nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» neyzen tevfik » sevgiliden ayrildiktan sonra evde oturan mal erkek » happy go lucky » ampirikuku » voyorizm » hic bisikleti olmamis insan » mihrap dagi » bok atmanin dayanilmaz hafifligi » lynyrd » giuseppe verdi » buy more » charlie and the chocolate factory » bascavusoglu camii » agalmatophilia » jorg haider » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fatih terim » burak ile levent » the beatles brotherhood » disgrafi » ergenekonu savunuyorum mutluyum » ince uzun parmakli zarif eller » universiteye minibusle giden insan » anksiyete » alaydim elin elime » bayan sozluk yazarlari » basilisk » encarta » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » gunun sozu » medeni cesaret