insanlara yuksekten bakan insan 

kapat
  1. Kendi alçalmışlığını diğer insanlara bakışındaki beninin vermiş olduğu kendini büyük, önemli, vazgeçilmez, bulunmaz hint kumaşı görme sanrısına kapılarak yükseltmeye çabalayan lakin, kendisini kandıran ve o yüksekten bakıp da aşağıladığı insanlarla yan yana gelecek olsa onlardan karakter olarak, kişilik olarak, insanlık olarak alçakta kalacağı kesin olan, elbet bir gün o baktığı yükseklerden yere ağırlığınca çakılması işten bile olmayan, insani duygularını yitirmiş ve belli ki, insan sevgisinde nasiplenmemiş insandır.
    #3686335 (bluevelve, 19.07.2008 11:19)
  2. şu ana kadar kazandığı başarılardından(ya da iddia ettiği) sürekli övünen, kendisini doğuştan yetenekli sayan, başkalarının başarısını şans olarak nitelendiren insandır. ama gel gör ki başkalarına yüksekten bakanların hepsi kötü bir şöhrete sahip olmuştur.
    #3686343 (benim amcamin cevresi genis, 19.07.2008 11:21)
  3. Yol oldur ki doğru vara
    Göz oldur ki hakk ı göre
    Er oldur alçakta dura
    Yüceden bakan göz değil.

yunus emre
    #3686348 (beratulanberat, 19.07.2008 11:24)
  4. gökdelende yaşayan insandır.
    #3914184 (fabala, 04.09.2008 11:14)
  5. pencereden fazla sarkıyorsa 1 dk sonra insanlara yer altından bakması muhtemel insandır.
    #3914241 (aliana, 04.09.2008 11:33)

© 2008 - uludağ sözlük

insanlara yuksekten bakan insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. insanlara yuksekten bakan insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insanlara yuksekten bakan insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ebleh nufus artisinin onlenememesi » hop hop yukari » dengeli beslenme » sekte » haserat » oskanyan a tayyip erdogan ayari » cello » seoviyi yazar nicki sanmak » ntv muhabiri » atlanta » turkceden ingilizceye komik ceviriler » zeki kayahan coskun » baslik yok » idgami misleyn » kadin cantasinin icinden cikanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » savasmak » lig tv yorumculari » teknik direktor atamak » emoca » terorizmle vicdani ret hakkinin ilintisiz olmasi » milliyetcilik » tozo » kankaya asik olmak » milan baros un gay oldugu iddiasi » saclarini sampuanla yikayan gorgusuz insan » marmaris » aktutun karakolu » sorumluluk benim » army of me » unutulmak