bugün

dünyanın en berbat milletidir. ahlak, empati kavramlarından yoksundurlar. benden uzak allaha yakın olsunlar.
Soğukkanlı ve Akıllı insanlardır.

Onlar ki güneşin batmadığı imparatorluğu kuran millettir.
Dünyanın ilk yazılı anayasasını yapan millettir. Aynı zamanda roma'dan aldıkları düzeni katlayarak geliştirmiş, bilim, felsefe, matematik gibi konuları takip etmiş, dinsel reform yaparak ispanya gibi cahil kalmamış bir millettir. Aynı zamanda çok büyük dehalar aralarından çıkmıştır.

(bkz: Francis Bacon)
(bkz: Sir Isaac Newton)
(bkz: Charles Darwin)
(bkz: Karl Marx)
(bkz: William shakespeare)
(bkz: Winston Churchill)
(bkz: Elizabeth the first)
(bkz: Sir alexander fleming)
(bkz: Alexander Graham Bell)
(bkz: Stephen Hawking)

Ancak bunlara rağmen fevkalbeşer olan uludağ yazarlarının yanında hiçlerdir.

Edit : Arkadaşlar karl Marx'ı MArx yapan ingiltere'dir almanyada doğması değil kitaplarını bile ingiliz müzesinin okuma odasında okuyordu. Come on maaan.
şiddet yanlısı millettir. özellikle alkol aldıktan sonra içlerinden birer hayvan çıkar.
Bana sorarsan en aklı başında insanlardır abdli biri olarak söylüyorum. Irlanda diyince aklıma gelen şeyler patates ve yontulmamış hıyar.
içinde yaşadığım yaşarken de zevk aldığım millettir. özellikle kızlarıyla aynı havayı solumak türk kızlarından sonra ilaç gibi geliyor.
şu, ingiliz denen sümsük ırktan nefret ediyorum. Dünya'da göz yaşının ve savaşların en büyük sebebi bu iblislerdir..
direkt kendileri savaşmaktan ziyade, devletleri birbirine kırdırıp elini güçlendirendir.
sinsiler! adanızla beraber batın gidin!
Halklar kardestir. Bizi ayristiran siyasetçiler.
avrupanın çomarları, bildiğin pislikler.
istisnalar kaideyi bozmaz.
Dünyanın her yeri onlara ucuzdur.
Kendilerini asil ve medeni görmelerinin sebebi adadaki tarihsel süreç ile alakalıdır. Yani bu adamlar dünyayı sömürgeleştirince böyle olmadılar hep böyleydiler. Lord, sir vs gibi ünvanlar ile hava atıyordu bu adamlar.