infinite loop 

kapat
  1. cildirtan, sonu olmayan döngüdür.
    #781677 (laxx, 27.10.2006 23:58)
  2. Kod yazarken karşınıza çıkar, eğer döngüyü durduramazsanız break kullanın.
    #1492899 (banshee, 05.04.2007 01:01)
  3. sonsuz döngü. öyle sonsuza kadar gidiyor durdurmazsanız..
    #1492901 (freedean, 05.04.2007 01:02)
  4. genelde döngünün şartı herzaman boolean 1 ise karşılaşılan durum. daha spesifik olarak sürekli monitor edilmesi gereken operasyonlar için kullanılır.
    #2453501 (quasi modo, 10.10.2007 20:36)
  5. kısır döngü.
    #2453502 (mta88, 10.10.2007 20:37)

© 2008 - uludağ sözlük

infinite loop başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. infinite loop ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu infinite loop nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» brugge » daniel tozser » cin » radyo sol » polemik yapilabilecek entryler » birbirine benzeyen sarkilar » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » antu com » hayatin icinde hayat yasamak » ben bu yaziyi sana yazdim » erkek ve kadinlar birer salaktir diyen uzayli » jerusalemm » dis hekimlerinin onerdigi dis macunu » acarlar bp » turkiye de devlet teklif ediyormus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » interneti sahibine zindan eden modem » mufteri her zaman haklidir » atesikus » kalimerhaba radyo » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » discilerden nefret etmek icin nedenler » hadise acikgoz » deniz fidel che » winds of plague » farkina varamamak » yaran ntvspor yorumlari » insanlarin hortlak gormus gibi bakmasi » cocuklara ayrimcilik uygulanmasi » iskender pala » ayak parmagi