bugün

En sakin insani bile cileden cikarabilecek DuruM. gerilim filmi seyretmek gibi birsey. Hele birde bu tarz cumleleri sevgiliniz kuruyorsa iliskiyi gozden gecirmeye sebeptir. Hayir yani amacin ne adam gibi koy virgulunu noktani onlar kesmezse unlem koy. Her cumlede soylemek istedigim seyler var ama susuyorum havasi niye?
Kullanilan tüm cümlelerin eksiltili cümle olmasi sonucu şekil almiş olay. Noktalama işaretlerinin kullaniminin bilinmemesinden mütevellit vuku bulan eylem. Yazaninin çok edebi bir kişilik olmak istemesinden kaynakli icra ettiği gereksiz hadise. Uzak ihtimal ile Yazan kişinin klavyesinin nokta tuşunda olabilecek herhangi bir bozukluk sebebi ile meydana gelebilecek durum.
hicbir duyguyu dogru durust veremedigimiz su yazi dilinde nasil da yanlistir. onu birak sair misin amk? duygu adami misin? mesela soyle nasil;
onu birak sair misin amk...
olur mi yani? olmaz.
çok severim lan hem duygu adamıyım hem de söyleyeceklerim 3 gün sürer anlamına gelsin diye koyuyorum ben onu, hafiften bir melankolik hava da katmıyor değil, genelde duygusal iken yaptığımı farkettim kızınca basıyorum noktayı hem de boru gibi.
Normal bir konunun ortasinda bile koyan insanlar var. Sanki size bir ton laf edicekmis de edemiyor gibi hissediyorsunuz. Noldu falan diyince de aliskanlik abi oluyor.
A: Naber?
F: iyiyim sen?..
A: iyiyim de yarin sinav kactaydi ?
F: 10'da olucak ...
A: Biseyin mi var? Ne bu uc noktalar ?
F: Aliskanlik abi ya...
iticidir, niyet belli değildir. (bkz: neyi ima ediyorsun)
evet...
bu tür cümleler... ah...
nasıl desem...
üç nokta...
yazana şairane...
yazılana şiirane...
odaya şiirhane... bir hava...
farklı bir yaklaşım...
osuruk...
özellikle facebook kullanıcılarının sık rastladığı eylemdir.

üç noktayı kullanan kişi kendini daha gizemli, daha derin düşünceli, daha duygusal, daha bi' yaralı ceylan misali duygu seli içinde olduğunu göstermek için kullanır genelde. bu cümlelerde, bazen, kelimesine sıklıkla rastlanır.

e be güzel kardeşim! bir olay yaşanır düşünceni aktarırsın, üzüntünü dile getirirsin falan ama sürekli sürekli de aynı drama gösterisi insanı sıkıyor yahu!
hangi durumlarda üç nokta kullanıldığını bilmeyendir. cümleyi tam yazıp ... kullanmak nedir yani yok öyle bişey sinirlendirmeyin insanı aaa!
hastalıktır...

ama bahanesi de var, hemen hemen her cümlenin sonuna uyabiliyor.
söylenecek şeylerin bitmediğinin işaretidir bazen, bazense bir takıntı. işin tuhaf tarafı her cümlenin, hatta her kelimenin sonuna yakışıyor. bu kişisel bir iddaa elbette.
benim söyleyeceklerim daha bitmedi anlamına gelen takıntı...hayır, bazen bakıyorsun cümle neresinden bakarsan bak tamamen bitmiş anlatımıyla beraber lakin inatla bitirmeyenler var yahu sözlük.*
kızdığında cümlesini birden fazla ünlem ile bitiren kişiyle birlikte ellerine tava ile vurulması gereken kişilerin gerçekleştirdiği eylemdir.
bi zamanlar çok modaydı herkes de bi duygusallık falan sevgililere sürekli üç noktalı mesajlar yollanırdı sinirliyken, üzgünken, mutluyken... hep yani.
Bir de her cümleyi 'amk ' ile bitirenler var onlara hiç değinmiyorum bile.
geçer bu günlerde ... (bkz: üç nokta)
iki gündür karşılaştığım durum böyle iki cümle sonunda üç nokta. sonra mesaja bakıyorum bir halt anlamıyorum üstüne üç noktaya odaklanıyorum. herhalde diyorum ya küfür ediyor içinden bana ya da söyleyecek şeyler var da nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum demeye getiriyor ya da her zamanki hali bu.

insanı çileden çıkartır özellikle yeni tanıdığınız bir insan yapıyorsa bunu ne diyo la bu diye düşünürsün.