hepimiz birimiz icin 

kapat
  1. kanal d'de başlayan yeni gençlik dizisi.
    #3616379 (okey oynamayan dorduncu selim, 03.07.2008 23:39)
  2. basarili oyuncu lemi filozof'un da icinde bulundugu dizi..
    #3616664 (denizdvs, 04.07.2008 00:23)
  3. (bkz: üç silahşörler)
    #3617413 (myosotis, 04.07.2008 03:36)
  4. tamamı " birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin " olan söz.
    #3617453 (ayyash maghanda, 04.07.2008 04:04)
  5. "hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için" deki biri şahsının bencilliğini ortaya koyar durumdur. hepiniz ben için! sadece ben! yalnız ben!
    **
    #3617695 (freelance, 04.07.2008 09:27)
  6. ilk bölümde diyaloglarda arka fonda çalan müziğin oyuncuların sesini bastırıp bir bok anlaşılmamasına sebebiyet verdiği dizi. tutar bu.

edit: yayından kalkmış.
    #3620120 (taharetmuslugu, 04.07.2008 19:23 ~ 23.07.2008 23:38)
  7. yarım saattir izlediğimi şimdi farkettiğim dizi. ben de neden agresif yazıyorum diyordum, içime atmışım bunca zaman. o değil de bu ne mallıktır yarabbim. sürekli saçma klasikleşmiş replikler. bu kadar da klişe olunmaz. bi kız, bi oğlan ve her zamanki gibi zengin kötü erkek. hele o tiyatrocu antipatik herif yok mu, cidden iğrenç.

yaz aşkı gibi erken bitmesi gereken dizi.
    #3752195 (zenci nicki, 01.08.2008 00:50)

© 2008 - uludağ sözlük

hepimiz birimiz icin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hepimiz birimiz icin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hepimiz birimiz icin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ho amca » bayramda aragonesin elini opmek » genelkurmay baskanligi » babanin mesaj gondermesi » yaran basliklar » mavi seker » erzincanspor » yeyismek » desperados » bluevelve » patlicani oksama seansi » ucuz milliyetcilik » hincal uluc » akp li gibi konusma klavuzu » kanye west » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amat » yaran msn iletileri » google guvenli arama » beni sorma iyiyim » uludag sozluk e yabancilarin talip olmasi » araba kullanan erkege oral seks yapmak » medeni haklar » brick top » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » sallasor » olum vurusu » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » ambassador » olmeden once okunmasi gereken 1000 entry » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek