halk gibi konus bilim adami gibi dusun 

kapat
  1. loquendum ut vulgus sentiendum ut docti orijinli latin özdeyişi.
    #2232001 (ELeCTrO, 30.08.2007 22:55)
  2. bilginin, halka ulaşabilmesinin, halkı etkileyebilmesinin temel koşullarından birini açıklayan özdeyiş.
    #2232016 (hedwig, 30.08.2007 22:57 ~ 23:01)
  3. bireyin toplum açısından faydalı bir bireye dönüşebilmesinin, halka ulaşabilmesinin, temel koşullarından birini açıklayan özdeyiş.
    #2232037 (hedwig, 30.08.2007 23:00)
  4. bilimde bir nevi, halk için olduğu için kullanılacak lisan da halk dili olmalıdır.
    #2232042 (wolfmoonn, 30.08.2007 23:00)

© 2008 - uludağ sözlük

halk gibi konus bilim adami gibi dusun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. halk gibi konus bilim adami gibi dusun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu halk gibi konus bilim adami gibi dusun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agri nin derinligi » bezbebekmania » sinan samil sam paolo vidoz maci » saskin dunya » baki mercimek li mercimek reklami » eurocup » bodrum a gitmeyenler esektir diyen insan » goal 3 » uludag sozluk agac dikelim kampanyasi » kriptolojist a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci