gonul yarasi 

/ 3
kapat
  1. meltem cumbul ve şener şen in başrolünü paylaştığı film.
    #56130 (kısmetsiz, 06.02.2006 20:04)
  2. sonunu bilmediğimden dolayı benim için hiç beklemediğim şekilde biten film.
    #56327 (freely, 06.02.2006 22:56)
  3. "aaa! sener sen ne kadar yaşlanmış" dedirten film...
    #56333 (ferrole, 06.02.2006 23:00)
  4. sener sen bu filmde de daha onceki gibi saf temiz kalite bir insan rolundedir. yıllar yılı bizi kahkahaya bogan gulmekten kırıp gecirip aglatan bu degerli kisilik bizi yine aglatmaktadir ancak bu sefer verdiği mesajlarla oynadıgı duygı yuklu filmlerle. (bkz: eskıya)
    #56957 (ümit, 07.02.2006 13:28 ~ 13:29)
  5. sonunda dumur olunan kaliteli bır turk filmi.
    #56966 (MANSON, 07.02.2006 13:44)
  6. aşka çok farklı bi bakış açısından yaklaşmamızı sağlayan önemli bir film...
    #56971 (tutunamayanlardan, 07.02.2006 13:49)
  7. bir sener sen, yavuz turgul klasigi. keyifle izlenecek nadir filmlerden biri.
    #61310 (sosyoklon, 11.02.2006 02:13)
  8. acı çekmeye gönüllü olmak... ve gariptir ki dünyaya bir daha gelinirse de yine aynı yolu takip edeceğini bilmek...
    benim gibi başkaları da varmış dememe neden olan enfes bir film
    #61563 (farabi, 11.02.2006 11:01)
  9. filmde herkes cocuk ruhlu,kimse tam olarak mantıklı değil,diledikleri gibi davranıyorlar,dolayısıyle devamlı takip durumundasınız,dünyanın nasıl bir kurulu düzeni olduğunu herkes az çok bilir ama filmi izleyip biraz baş dönmesi biraz iç kabarması,biraz küfür ve lanet okuma gibi duyguları memnuniyetle yaşamalıdır.
    #64576 (electronica, 13.02.2006 13:39)
  10. kapanmaz, kabuk bağlar, akla düştüğünde de sızlar, sızlar...
    #64614 (montajelemani, 13.02.2006 14:01)
  11. kelimelerin uğradığı anlam kaymaları hesaba katılmaksızın çok güzel duran bir film adı. kazın ayağının öyle olmadığını şuradan anlıyorum ki; birçok insan sırf filmin isminden dolayı edindikleri önyargı sebebiyle filmin oynadığı sinema salonları yakınlarında görülmediler. evlerinde, trenlerde ve otobüslerdeydiler.
    #65327 (kaplama domates, 13.02.2006 22:22)
  12. Bi Türk filmi olarak Gönül Yarası, lan kesin mutlu biter, gibisinden ön yargıları dehşet sonuyla yıkmıştır ama onun öncesinde öncesinde zaten çekim kalitesi,fotoğraf diye çeksen güzel olabilecek film kareleri, replikleri ile hakkaten özel bir film olmayı başarmıştır. Meltem Cumbul'un Yılan Hikayesi'ndeki Zeynep karakterini çağrıştırmış bu filmdeki halleri ama olsun.Timuçin Esen için bile izlenebilir Gönül Yarası.Film boyunca adamın gözlerinden kendinizi alamayabilirsiniz.izleyin .
    #65496 (mualla, 14.02.2006 00:13)
  13. sana aşık olamasını çok istediğin ama olamamış, deli gibi aşık olduğun kadını ateşe attacağını bile bile iğrenç bir adama teslim etmenin burukluğunu yaşatan, ağlasam mı, "ulen sevmenin sonu bu mudur" diye isyan edip en yakındaki parada hafif, kiloda ağır eşyaları etrafa fırlatsam mı ikilemini ben de uyandıran ama erkekliğe büyük abdest sürdürmemek için dişlerimi gıcırdatmakla yetindiğim film, ömür törpüsü.
    #81963 (shrek, 22.02.2006 10:30 ~ 10:31)
  14. türk sinemasının son döneminin yüz aklarından bir tanesi.filmden çıktıktan sonra bana aşırı idealizm uğruna zaten kısa olan hayatı ıskalamanın ne kadar kötü olacağını düşündürdü.nazım (ismi bile buram buram idealizm kokuyor) da zaten bunu çocuklarından, arkadaşlarından ve kendisinden bunu acı bir şekilde duyuyor.film hakkında en güzel yorumlardan birini de (sembollere vurgu yaparak) sadik yalsizucanlaryapmış.linkini de vereyim ilgililere

http://www.zaman.com.tr/?...rh=20060115&hn=246911
    #82019 (registerlater, 22.02.2006 10:59)
  15. bazen bir kitap, bazen bir şarkı, bazen de bir film sonunda hani öylece kalakalır insan. işte öyle bir film. alışık olduğumuz iyi kötü hikayelerine hiç benzemiyor. sonunda kime üzülse insan, kime kızsa, kimin hakkında ne yorum ne getirse bilemiyor. tıpkı hayat gibi kim haklı, kim haksız, bunun bir önemi varmı bilinmiyor..
    #82032 (yoko ono, 22.02.2006 11:11)
  16. timuçin esen'in döktürdüğü monolog:

abi... benim hayatım perişanlıktır ya.. ben iyi bir ailenin çocuğuydum. gaziantep'te gayet güzel bir mesleğim vardı. usta kaportacıydım, ki yukarıda allah var herkes eliyle gösterirdi. ben bu kadını pavyonda tanıdım. sesi çok güzeldir. sesine vuruldum açıkçası... onu pavyondan aldım, resmi nikah kıydım, evinin kadını yaptım. melek gibi bir de kızımız doğdu allah bağışlarsa. ama ne oldu? zaman geçti kadın kurtlandı! pavyona hayatına geri dönecem diye tutturdu. etme eyleme.. yok.. ben gidecem diyor başka bir şey demiyor. ne yapsam kar etmedi... ben bunun kemiklerini kırdım biliyor musun bana mısın demedi. şimdi... elini vicdanına koy ve söyle bana... hangi erkek karsının onun bunun önünde şarkı türkü söylemesini masasına oturup kalkmasını kaldırır, eğer godoş değilse? hangi kitap yazar bunu ya.... ben.. ben böyle pisss-kkko-pppat oldum! yani o hallere geldik ki geberteceğim karıyı. zaten bu evlilik beni dağıtmış, ailem beni mirastan mahrum bırakmış, ev-lat-lık-tan reddetmiş!! boşandık sonunda... ama ortada bir kız var? pavyon köşelerinde büyütüyor kızı. benden kaçırıyor. o kaçıyor, ben kovalıyorum, velhasıl ömür böyle geçti, mesleğimi kaybettim, para pul gitti, sefilleri oynuyoruz!!! ama yeminle... bak... buraya yazıyorum.. ben kızımı bu kadına bırakmayacağım abi... yok böyle bir şey.. bizim kitabımız bunu yazmaz...
    #181215 (devrim, 19.04.2006 13:59)
  17. etek sari sen etekten sarisaan diye başklayan türküye, meltem cumbulun duygulu sesiyle dinledikten sonra aşık olduğum güzel bir türk filmi.
    #181687 (esneyenahtapot, 19.04.2006 16:11)
  18. aynur DOĞAN'ın müthiş sesiyle bütünleşen harika bir sanatsal yapıt.şener ŞEN gibi müthiş bir oyuncunun yanında timuçin ESEN'in bu kadar iyi rol almasıda filme ayrı bir güzellik katmaktadır.
    #182910 (közübitmişnargile, 19.04.2006 23:01)
  19. http://www.gonulyarasi.com
    #207879 (ranger65, 03.05.2006 02:52)
  20. rafet el roman'ın 2006 model yeni albümünün çıkış parçası.
    #406840 (janjan, 08.07.2006 20:43 ~ 20:46)
  21. Yavuz Turgul filmi.Başrollerde Şener Şen,Meltem Cumbul,Timuçin Esen oynamıştı.Ülkemizde bir müddet vizyonda kalmış fena sayılmayan bir gişe başarısı göstermişti.
    Oscar için ülkemizi temsil hakkı kazanmıştı fakat aday olamadı.
    #406848 (sadee, 08.07.2006 20:48)
  22. ilk darbeyi aldığımızda kolay kolay geçmicek sonra yavaş yavaş sızıntıya dönüşüp kaybolmuş sandığınız ama her hatırladığımızda inleyeceğimiz yara.
    #406909 (meksikalı, 08.07.2006 21:25)
  23. rafet el roman yine yapmıstır yapacagını.

Gönül Yarası
    Olmadık yerde kanar durur. Anıların ruhu dolanır.
    Anlatmaya kelimeler yetmez.
    Her şey bitmiş, anlamını yitirmiş.
    Hayat kare kare geçiyor gözlerimden.
    Doyamadım nasıl geçti bunca zaman.
    Islanır kirpiklerim yüzüme bulaşır yaşlarım.
    Ateş topu düşer yüreğime harıl harıl yanar içimde.
    Alır başımı yollara düşerim, kara kara düşünürüm.
    Üzülürüm kızarım, koşarım son sürat, yorulunca yığılıp kaldığım yerde adını sayıklarım gündüz gece.
    Nereye baksam izlerin var silinmiyor.
    Gönül yarası bu geçmek bilmiyor.
    Şimdi gönül yaralı, kırık kolu kanadı
    Bende kaldı yarısı, varsın dursun acısı, Gönül Yarası, Gönül Yarası
    #415204 (ümit, 11.07.2006 18:27)
  24. rafet el roman'ın yeni hit parçası.. kendisinin yönettiği bir de klibe sayip.
    #415215 (MANSON, 11.07.2006 18:34)
  25. w http://www.filmacass.com.tr
    #415747 (miksaj, 11.07.2006 21:55)
/ 3
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

gonul yarasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gonul yarasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gonul yarasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gonul yarasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hostempo » ederleziavela » mahmi » cakir » seni kimler aldi » taksicilik » sozluk trollerini ustuste koyup sinkaf etme istegi » abberline » istiklal marsi » sahaya inek girmesi » che guevara » simdilik sadece bekleyecegiz » kadin erkek esitligi » gelen haberler arasinda » no panic » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kapitalizmin temel ekonomik yasasi » kerhane » papagan » fon makinesiyle uyku » kisho kurokawa » ankoh itosu » cocukken sahip olup buyuyunce yitirilenler » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » kendi okulumuza dogru » yaran facebook gruplari » yorgun ve nazenin » nefret edilen cumleler » luciano figueroa » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » stewie griffin