fifa 

kapat
  1. adına bir çok bağımlı olunası oyun yapılan uluslar arası futbol federasyonu.
    (sound, 19.02.2006 10:00)
  2. Fédération Internationale de Football Association (FIFA)
    http://www.fifa.com
    (can, 19.02.2006 10:03 ~ 10:04)
  3. (bkz: türkiye'ye verilen 6 maç seyirciz oynama cezası)
    (saint pierre, 19.02.2006 15:53)
  4. isvicre maçı nedeniyle turkiye'ye verilen cezayı 3 maça indiren kurum.

bkz:(#371144)
    (altan, 24.06.2006 14:32 ~ 14:41)
  5. Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği, kısaca FIFA, Orjinal adı; Fédération Internationale de Football Association. Futbolun dünya çapındaki yetkili kurumu olarak adlandırılabilir. Merkezi isviçre'nin Zürih kentindedir. 21 Mayıs 1904 yılında Paris'te kurulmuştur. FIFA çeşitli futbol turnuvaları düzenlemenin yanı sıra, dünya futbolunu yöneten, kurulları uygulayan, değiştiren kuruluştur...
    (imhotepwr, 05.10.2006 17:11)
  6. dört yan hakemli yeni sistemin bu yaz deneneceğini belirten kurum. umduğumuz sonuçları elde edersek uygulamaya hemen başlayacağız demişler.
    (nikim yok benim, 02.05.2007 12:58)
  7. deniz seviyesinden 2 bin 500 metre yüksekte olan stadyumlarda uluslararası maç oynanmasını yasaklayan kurum...
    (fatal, 08.06.2007 20:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kivi » begenilen kadro gormedim » tolga ozbey » bir tikkynin namaz kilmasi » tanrinin cinsiyeti » ilk ask » lost u ilk defa izleyen insanin duygulari » cacaron » bey u sira » dimebag darrell » asdf com » cicek alan sevgili » herkes gibisin » centro cikolatali gofret » kraloyun com » padok kizlari » trille » sokak futbolu kurallari » flort etmenin avantajlari » igdir in tarihi eserleri » bingol un tarihi eserleri » metin culhaoglu » 70 lik yeni raki » kamyon yazilari » mesaj hani » bismillah » adanaliyik allah in adamiyik » nafia vekili » bem kalesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa