evlenin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kesinlikle evlenin
  2. iffetli bir esle evlenin
  3. ortunun evlenin ve uc cocuk yapin
  4. genc kizlar ve dul kadinlar evlenin
  5. paraniz yoksa gidin evlenin

© 2008 - uludağ sözlük

evlenin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlenin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlenin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mevlut erdinc » merve yi tavla » atvde aglamak » goztepe » imper » saldiray abi » 2007 yilindan beri ekonomik kriz cikacak demek » the science of sleep » orijinalinden guzel olan coverlar » evrim akin » radyo limon » bora ebeoglu » her tur seks yapilir » the recycler » muzo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukteki sabetayistler » elveda rumeli » polemik yapilabilecek entryler » forseti » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi » paint it black » hizli okuma teknikleri » bu duvara yazi yazan essektir » aynadaki yuzunun karsiligi benim » ivan kaliayev » kaldirma iceren basliga krikolu entry girme hevesi » gemicik » sozlukle ilgili istekler » ahmet yildiz olmedi nin basur olmasi » bandira devletleri