eser yenerler 

kapat
  1. Bkm oyuncusu,Bkm mutfak programının sunuculuğunuda yapmaktadır.Skeçlerin çoğunda imzası bulunmaktadır. Oyunculuğuna gelecek olursak sunuculuğuyla içiçedir. Skeçleri anlatır sonra oyun başlar, oyunda rol alıyorsa asla konsantrasyona giremez, ara ara güler kendini hala oyunu anlatıyor zanneder,karakter yaratamaz daima kendini oynar. Skeçlerin içinde diğer oyuncular role bürünmüşken o hala eser'dir.Sanki skeçlerin ortasında durup bir açıklama yapacakmış gibi oynamaktadır,üçüncü kişi gibi durmaktadır. Yazdığı skeçlerdede bu durum aşırı belli olmaktadır. Ara ara skeçteki esprilere kendide güler, seyircinin reaksiyonlarına sahneden tepki verir. Programın dinamosu gibi gözükmektedir ancak durum pek te böyle deildir. Murat eken bülent, şahin, büşra, ersin gibi oyuncular tiyatrocu ciddiyetiyle oynarken onun ciddiyetsizliği ekran karşısında delirtmektedir. Yazdığı skeçlerde köylü kurnazlığı yapıp diğer skeçlerden karakterler çalmaktatdır. Kendi skecini bir parodiye dönüştürmektedir ki bu bkm mutfağın yapısına uymaz. doğal olmak kamera karşında rahat hareketler sergilemek ve sesinin diğer oyunculara göre daha ayarlı olaması onu ön plana çıkarmıştır,kaldıkı orda oyanyan çoğu oyuncudan (yukarıdaki oyuncular bu gruba dahil değildir) kat ve kat iyi olmasına rağmen benim nazarımda kötünün iyisi kalacaktır.
    #3712200 (irezil, 24.07.2008 11:45)
  2. aynı liseden mezun olmakla gurur duyduğum ve çok sevdiğim 2.insan. (bkz: bursa gazi anadolu lisesi)
    #3760209 (psikolaz, 02.08.2008 17:21 ~ 15.09.2008 01:45)

© 2008 - uludağ sözlük

eser yenerler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eser yenerler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eser yenerler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» victor nsofor obinna » deli bozgun dolu dizgin » dam ustune cul seren eski sevgili » barlar sokagi » bana felsefe yapma ne olur » zeynep tokus » gammaz olmak isteyen uuserlarin vaadleri » kat » birinci batarya » central bohemian region » bizimle ugrasma takimi toparla » lynyrd » tatar kizlari » gulce » g56ogle » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » konusan sisme kadin » grandiyotize » usti nad labem » ekopraksi » folie a deux » kompulsiyon » rusya borsasi » echinoidea » telefonda nasilsiniz diye sormak » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » tom bombadil » ocaktan sigara yakmak » tatar mp3 indirir mi ey ogul » dorock » sinestezi