emre elivar 

kapat
  1. malesef türkiye'de yeteri kadar bilinmeyen, gölgede kalan, ilgi gösterilmeyen ama aslında ön planda olan piyanistlerin neredeyse hepsinden daha yetenekli olan ve işini gerçekten hakkıyla yapan piyanist. türkiye sınırları içerisinde sahnede daha fazla görmek istediğim insandır aynı zamanda.
    #2004513 (shyer, 25.07.2007 01:54)
  2. çok başarılı, hangi eserin nasıl çalınması gerektiğini sondere güzel bilen ve her dönemden eseri iyi yorumlayan türkiye'nin yeni çağ piyanisti. malesef türkiye'de yeterince tanınmıyor kendisi.
    #3385911 (turmalin, 12.05.2008 01:12)
  3. kamuran gundemir ekolünden bir piyanist. berlin'de yaşamaktadır. fazil say'ın bir konserinde bis yapmayı reddedip, "sizi genç bir yetenekle tanıştıracağım" diyerek sahneye davet etmesi üzerine, çaldığı appassionata ile meşhur olmuştur bildiğim kadarıyla. bach, brahms, bartok yorumları pek hoştur, şahsen özellikle bach'larını çok seviyorum.
    #3410342 (josef k, 17.05.2008 22:59)

© 2008 - uludağ sözlük

emre elivar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. emre elivar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu emre elivar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» polat alemdar in eroinman olmasi » genpatech » nightwalker » aseksueller mi dover escinseller mi » folkearth » turk bankalarinin guvenilirliginin artmasi » tikky mouse » planor » ali ibrahim savas » sezercik onun bunun cocugu » sekura » seni beklerim optugun yerde » yanlis anlasilmis sarki sozleri » hayati » orgeneral sadi ozcan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cizgi roman » tetikci » janos eckmann » yaran msn iletileri » al sana bir gobek ver bana bir bebek » kuzgun » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » msn de sevgiliyi beklemek » apollonia » 1990 dogumlu olmak » sogukta usuyen eller » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » ece erken » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » tanri kaldiramayacagi tasi yaratabilir mi