e fatura 

kapat
  1. türkiye'de ilk olarak türk telekom'un uygulamaya sunduğu, yılda en az 4200 ton kağıt tasarrufu yapmayı sağlayan elektronik fatura.
    #3040332 (asiti kaçmış kola, 21.02.2008 20:20)
  2. http://www.efatura.gov.tr/
    #3040395 (ben hep 17 yasindayim, 21.02.2008 20:31)
  3. yayginlasmasi durumunda kredi karti,kredi vb. basvurularda adres kaniti olarak istenen faturalarin evde print edilmis ciktisinin kabul edilip edilmeyecegi konusunda bende kusku uyandirmistir.eger kabul edilicekse bu seferde guvenilirligi tartisma konusu olacaktir.yoksa agac dusmani oldugumdan degil.
    #3288293 (zirvato, 18.04.2008 22:29)
  4. türkiyede ilk olarak sosyal güvenlik kurumu tarafından 01.09.2007 tarihi itibariye medula adı altında kullanılmaya başlamış sistemdir. Bu sistem sayesinde sağlık kurumları Sosyal güvenlik kurumuna koli koli evrak götürmekten kurtulmuşlardır. Tüm fatura işlemleri web ortamında yapılmaktadır.

http://www.sgk.gov.tr/medula.html
    #3391889 (tutsikimiyancek, 13.05.2008 14:47 ~ 14:48)

© 2008 - uludağ sözlük

e fatura başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. e fatura ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu e fatura nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seyh galib » babam benden hicbir sey anlamiyor » ergenekon iddianamesi ni gormezden gelme sanati » onur tuncer » buy more » ve tanri ateisti yaratti » damlaya damlaya gol olur » gammaz bilgilendirme servisi » takoz recep » trabzonspor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci