medula 

kapat
  1. Sağlık hizmeti sunan ve bilgiyi üreten kurumlardan, kullanım verisinin elektronik ortamda toplanması ve bu bilgiyi kullanarak ödeme işlemlerinin kısa sürede ve doğru olarak gerçekleştirilmesi için sosyal guvenlik kurumu tarafından devreye alınan sistemdir. hastanelerin hastaları ya da hastalar üzerinden devleti kazıklamasını engellemeyi amaçlamaktadır. tamamen bilgi işlem tabanlı olması itibariyle kötü niyetli kullanımları engelleme konusunda etkili olacağı umulmaktadir.
    #1567819 (zaknafien, 25.04.2007 11:08)

© 2008 - uludağ sözlük

medula başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. medula ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu medula nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iliski » hacet giderirken aranmak » ahmet necdet sezer in sevilmeme nedenleri » yemekteyiz » home » notepad plus plus » ugur boral » kocani orkestar » bu yalnizlik benim » sozluk tarihi » ogrenciye kiranin nerdeyse iki kat olmasi » ibrahim tatlises » senden sonra » franfurt kitap fuari nda harita rezaleti » film ekimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ivan karamazov » sevmekten yorulmak » 11 ekim 2008 estonya ispanya maci » 2000000000000000000000000000000000 » helte » sevgili olmak » badi ekrem » ohne sie » say what you need to say » bali sarhos » evde son ses metal sarki dinlemek » hepinizin topunu keserim » theangelofdeath » vuslat dogan sabanci » spor yapmayan bunyenin hazin sonu