coco pops 

kapat
  1. her gün reklamlarını tv de durmadan duyduğumuz,müziği ile yaran corn flakes tarzı bir yiyecek.
    #683964 (pink_floyd, 01.10.2006 18:29)
  2. çikolatalı küçük topçuklardan oluşam mısır gevreği. coco üzerindeki maymunun adı. bim'deki versiyonu için; (bkz: cupido)
    #1596283 (habis, 01.05.2007 23:16)
  3. bir de kısa ve öz şarkısı vardır bunun.
    -bir kâse coco pops isteriiis!.
    #2097021 (anakart kokusu, 09.08.2007 01:31)
  4. süt dolu kaba katılıp yenilen çikolatalı mısır gevreği türü üründür.ürünün türevleri marketlerde bulunmaktadır ancak reklamındaki şarkının eşine rastlamak mümkün değildir. şöyle ki dile takılma büyüsü yapıldığına inanılması işten bile değildir. gerçekten de büyülüdür. dile dolanır. kişiyi olur olmaz yerlerde tuhaf durumları sokar. sözleri de şöyledir ki;

bir gün çok tuhaf bir şey oldu
    coco pops'un çikolatası kayboldu
    ben de hemen dedeme koştum
    çikolata nerede diye sordum
    ama canavar croc gizli yeri duydu
    bizden önce hemen yola koyuldu
    sanki zaman durdu
    -şimdi napıcaaz?!
    -*ülker çikolata dağına giden en kısa yolu tarif et!!*
    bir kase coco pops isteriz. *
    #2526240 (android, 28.10.2007 00:39)
  5. en son çıkan ürünü çok kötü olan mısır gevreği.
    #2527333 (bi nick bulamadim kendime, 28.10.2007 10:43)
  6. (bkz: popomundo)*
    #2527339 (onurude, 28.10.2007 10:45)
  7. aruz veznine uymayan müziğini yada şiirini, mfö grubundan özkan'ın seslendirdiği reklam filmidir.
    #2694252 (kapcikagazliyazar, 13.12.2007 22:34)

© 2008 - uludağ sözlük

coco pops başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. coco pops ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu coco pops nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» s yerine dolar isareti kullanana eksi oy veren tip » umit karan fatih tekke yildiray basturk » insan kurban etmek » ask i virane » rosario to vampire capu2 » gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » abdulaziz han » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » hidradenitis suppurativa » trumanshow » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » loy loy » sozlukten kiz indirmek » deposit acount » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » reich » nefes alamamak » sahte sarisin » cognitive » am suyu » bakinizlarin bos kalmasi » murat yildirim » regret » aleksimiti » eshab ul kehf » dec muzik » hic bizimkini yediniz mi » hicbise » onemli bir mesaj beklerken operator mesaji gelmesi » fight club izleyip vur bana diyen mal