christian bale 

kapat
  1. the machinist filmi için yirmibeş kilo veren ve tanınmayan hale gelen oyuncu.
    (paladinius, 21.04.2006 03:17 ~ 03:18)
  2. amerikan sapığı,shaft,kaptan corellinin mandolini,equilibrum,makinist,batman basliyor,yeni dunya filmlerinin oyuncusu
    (BoHeMiaN, 10.05.2006 02:30)
  3. equilibrium da gosterdigi muhtesem, asmis, yarmis, bitirmis performansiyla beni benden alan, yakisikli, karizmatik, kasli aktor.benim icin bir idol.
    (master, 13.05.2006 14:40)
  4. empire of the sun ilk izlediğim filmidir.daha oradan belliydi ne olacağı zaten.the machinist filminde oynadığı trevor reznik rolü için zaten zayıf olduğu halde yanılmıyorsam 27 kilo veren işine hayatını adamış başarılı aktör.
    (Disco Inferno, 13.05.2006 14:45)
  5. bruce wayne e hayat veren aktörler içerisinde en uygunu olmuş,en inandırıcı kompozisyonu çizmiştir kendileri
    (panapa, 05.10.2006 05:04)
  6. oturmus bir kisilige sahip olan ve prestige filminde akil dolu oyunculuguyla takdir edilecesi bir konuma gelmis bulunan;ne var ki filmde scarlett johansson fahisesiyle seviserek butun bu guzel butunselligi gerek yonetmenin eli gerekse de kendi egilimlerinin eliyle bozmus bulunan;yeni zelandali aksaniyla buyuleci bir bicimde konusmayi basarabilen bir sanat asigi.
    (komutanreis dilenciyamyam, 10.01.2007 00:18)
  7. makinist filminde karşımıza midesi sırtına yapışmış olarak çıkan, ardından batman başlıyor filminde izbandut olarak karşımıza çıkarak takdir toplayan oyuncu.
    (gigantic, 10.01.2007 00:24)
  8. the prestige'in izlenirliğinin bu derece yüksek olmasının en önemli sebebi. kesinlikle çok yetenekli ve vücut dilini harikulade kullanıyor.
    (InsomniaC, 10.01.2007 00:45)
  9. the machinist filmi için verdiği kilolardan sonra verdiği kiloları bir güzel alan, batman begins ve the prestige'de yapılı bir vücuda sahip olduğu belli olan soğuk ve bir o kadar da karizmatik aktör..christopher nolan ile de yakın arkadaşlığı var..
    (beholderr, 05.02.2007 22:03)
  10. hafif peltek konusan, gayet guzel bakan, mimik kirliligi yapmayan,rol icin her turlu kiliga giren, rollerinin de hakkini veren,adi gecen filmlerin baska bir seyine bakilmadan alip izlenmesine sebep insan
    (nuttien, 20.09.2007 20:01)
  11. tam adı christian charles philip bale imiş.
    (hadiii, 29.09.2007 02:25)
  12. equilibrium (isyan) ve prestige (prestij) filmleriyle aştığını gözümün içine sokmuş aktördür. izleyin, izletin.
    (WoLF, 29.09.2007 02:27)
  13. sinemalarda izlediğimiz son batmandir. ama aslında ilk batmandir.
    (bkz: batman begins)
    (taharetmuslugu, 29.09.2007 02:27)
  14. terminator serisinin merakla beklenen dördüncüsü olan: terminator salvation the future begins de john connor rolünü kapmış başarılı aktör.
    (zitadam, 25.02.2008 17:11)
  15. christopher nolan ile hangi işe el atsa gayet başarılı olan aktör.batman begins ve the prestige filmlerini izledikten sonra favori aktörlerim arasına girmiştir. the dark knight'taki performansını da hayvan gibi merakla beklemekteyiz.
    (Kajmer, 25.03.2008 04:20)
  16. boş araştırmalardan sorumlu bilim adamları yememiş içmemiş, hesaplamışlar; ideal erkek vücuduna sahip kişi bu güzel abimizmiş. bu hedenin formülünü bilen yok, coca cola' nınkinden bile daha iyi gizleniyormuş. allah için vücut sağlam ama dişleri testereyle kesilmiş gibi bir değişik duruyor.
    (Lynyrd, 25.03.2008 04:27)
  17. keskin yüz hatlarına sahip iyi bir oyuncudur kendisi. american psycho ile çıkış yapan bir adamdı. o zamanlar pek bi dikkat çekeceğine dair izlenim vermemişti. ama sonra iyi projeler seçtiğini ve içi boş bir fimini izlemedik adamın. en son 3:10 yuma'da da çok iyiydi. yeni batman serisini bekliyoruz bakalım.
    (alone with everybody, 25.03.2008 04:29)
  18. harika bir aktör. çok yetenekli, karizmatik. batman'de şahaneydi, zaten sağlam senaryolu güzel bir film olan prestij'de de çok başarılıydı. çocukluğundan belliymiş zaten yeteneği, sonradan izledik empire of the sun'ı. canını yediğim, 3 10 to yuma'da da beğendim seni, bir de oscar alırsan o zaman özel olarak arayıp tebrik edeceğim seni, bu kıyağımı da unutmazsın seni gidi seni. hep öyle soğuk bak, alaylı alaylı gülümse, ince bıyık 1 cm boyunda sakal hoş, hadi kib öptüm bye mucuk grşrz.

edit: anladım ki sevmeyenin de varmış.
    (aklini kullanan gerizekali, 06.04.2008 13:07 ~ 13:14)
  19. javier zanetti'ye benzeyen futbolcu.

http://www.fifa.com/mm/ph...264339_8171_sq_medium.jpg
    http://www.sliceofscifi.c...007/12/christian-bale.jpg
    (Kajmer, 08.04.2008 00:31 ~ 00:32)
  20. 3 10 to yuma'da oğluna kendisini ispatlamaya çalışan silik babayı iyi oynamasına rağmen russel crowe'un gölgesinde kalmış aktör.
    (eurasian, 08.04.2008 00:36)
  21. aslında yakışıklı olmayıp feci halde çekici olan, harika bir ses tonuna sahip, takım elbisenin pek bir yakıştığı, ultra yetenekli hollywood yıldızı.
    (slywitch, 27.04.2008 14:53)
  22. oyunculuğunu son derece başarılı bulduğum yeni kuşak oyuncular arasında en başarılılılardan biri olan aktör. velvet goldmine ve the machinist'teki performansları beni yarmıştır. önü açıktır. ayrıca göz altlarının devamlı benim gibi mor olması ise kendisine beslediğim sempatiyi arttırmıştır.
    (panik olmayan ben, 03.05.2008 17:15)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» develi nin tarihi eserleri » aglama » abdullah gul un excalibur u ele gecirmesi » yesilcam » entry e bakiniz » sag frame acilsin kampanyasi » bad day on the block » gareth jones » askin elif hali » cok sikildik be abi » yasaklanan sitelere alternatif uyari yazilari » nissan sunny » penis birligi » a b c d e f hamamlari » sen insansan o insansa bende sansam ne olur ki » derdest etmek » 06 gel 31 » agu » bring me to life » yildiz teknik universitesi 2008 bahar senlikleri » eksi kaca kadar kojiro hyuga » hintli mucahitler » ve geppetto tayyib i yaratti » minik mavi balina » disari cikmadan once tuvalete girmek » converse giyebilme kurallari » ederlezi » lebron james » vav olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa