killing pablo 

kapat
  1. 2009 da vizyona girecek pablo escobar hakkındaki film.javier bardem pablo escobar , christian bale major steve jacoby olarak karşımıza çıkıyor. yönetmen smokin aces'tan tanınan joe carnahan.

http://www.imdb.com/title/tt0284236/
    (ayvirsin, 08.02.2008 02:11)

© 2008 - uludağ sözlük

killing pablo başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» uludag gazoz » bir kavmin efendisi onlara hizmetkar olandir » kumpir » sebnem ferah » seyrantepe stadi » bez converse » konvoy » hans von aachen » lenin » acemiler net » advers etkiler » yargitay » camin sivi olmasi » bulent emin yarar » montajelemani » phpbb » felak suresi » teoman esliginde kum tasiyan amele » sozlukle ilgisiz istekler » gecen haftanin en begenilen dandik entryleri » gecer » velcade » in the heat of the morning » hic zenci super kahramanin olmamasi » anibal in mezari » mesene » kalyna » minik mavi balina » icerik yonetim sistemi » bir ayriligin anatomisi » pilonidal sinus » the godfather » uzun boyun avantajlari » comolokko » ayip kavrami » 23 24 mayis 2008 camouflage turkiye konserleri » markalari ile hatirlanan ulkeler » sen git karin gelsin » kulfet » nazli ilicak turk vatandasligindan cikartilsin » magdalena abakonowicz » ripple » 7 haziran eskihisar raki balik var lan zirvesi » nuri abac » kulodun olayim osur osur bogulayim » sakirt kart » geleneksel youtube a erisim yasagi » avea » yirtik krampon » eski sevgilinin cenazesine gitmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa