chamillionaire 

kapat
  1. şu sıralar krayzie bone ile yaptıkları "ridig dirty" isimli süper parçayla yabancı müzik kanallarını sallayan "the sound of revenge" adında solo albümü bulunan zannedersem bütün dişleri altın kaplama olan teksas çıkışlı hip-hop şarkıcısı

http://www.chamillionaire.com/
    (j butterfly, 17.08.2006 21:31)
  2. ilk kez ciara nın 'get up' ında izlediğim hip-hopçı. son derece çirkin olmasına rağmen eminem e tercih edilebilir.
    (abisesque, 21.07.2007 16:46)
  3. gangsta tarzının sözü geçen icracılarından olan süper rapper.
    (yavuzum, 21.07.2007 16:52)
  4. kendisinden 5 dk onceye kadar hic hazzetmesem de hip hop plice adli klibini izleyince beni cok sasirtmis insandir kendisi. ozellikle sarkinin sozleri ve icerdigi politik icerik bakimindan eski tupac havasi aldim. isteyenler klibini youtube dan bulabilir.

http://youtube.com/watch?v=0U_DpOTuW1g +
    (vermilion, 29.07.2007 21:38)
  5. 50 cent özentisi bir hip-hop şarkıcısı.
    (faati, 15.08.2007 04:18)
  6. houston-texas çıkışlı, southside rapper.. asıl adı hakeem seriki'dir, 1979 doğumludur.. paul wall'la çocukluk arkadaşıdır.. e her rapperın bir de düşmanı vardır tabii ki, chammy'nin de mike jones'dur..
    yeni jenerasyondan en beğendiğim repçidir kendileri.. dmx'ten beri bu kadar güzel sözler yazabilen adam çıkmıyordu.. ayrıca bu arkadaş bu sözleri genellikle, günümüzde moda olduğu üzre karıya kıza ya da silah ve uyuşturucuya değil, rapin doğuş amacına uygun bir şekilde gerçek sorunlara istinaden yazmaktadır.. onu şu anda diğer rapperlardan ayıran bir numara özellik budur.. tabii ki arada yukarıda küçümser gibi gözüktüğüm konular üzerine de şarkıları mevcuttur, zaten bunlar da hip hopun olmazsa olmazlarıdır, ama bu dozu iyi ayarlamayı bilmiş, yaptığı müziğin protest duruşunu göstermeyi başarabilmiştir.. şu ana kadar iki albüm çıkartmıştır; the sound of revenge ve ultimate victory diye.. bu iki albümde de kötü şarkı yoktur diyebilirim, her şarkı ayrı gazdır, ayrı sevdirir kendini.. ayrıca canı sıkıldıkça da mixtape messiah adında remix albümleri çıkartır, ünlü rap parçalarının müziklerinin üstünde kendi sözlerinin yer aldığı, bu albümler de tarafımdan tavsiye edilir..
    eğer rap ve hip hop müzik ile ilgiliyseniz, kesinlikle kaçırılmaması gereken bir adamdır chamillionaire.. ve ''rap ne ya şu kadar karı götürdüm, şu kadar param var diye şarkı yapıyorlar, çok banal..'' diyen arkadaşlara da chamillionaire'in the morning news ve the evening news adlı şarkılarını gönderiyorum buradan.. okusunlar sözlerini rap görsünler.. hey yavrum bee..
    (rapper ninja, 30.01.2008 14:51)
  7. Ayrıca bu abimizin lil Wayne ile yapmış olduğu fly as the sky diye bir parçasıda vardır. Güzeldir ayrıca hoştur...
    (Anaconda, 08.05.2008 18:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dorduncu murat » posta bandosu » oldboy » komunizm zengin ve fakirin olmamasidir » guvercin sevmek » damatlar » hz muhabbet » kilise dtp dayanismasi » isyerindeki ilk gun » version 7 0 » yanlis anlasilmis sarki sozleri » insanin icini burkan vecizeler » chuck » annem ve kuslar » rc lens » ayar verdigini sanmak » en yakin arkadasa asik olmak » aquamarine » def » turkiye de atmosferi en iyi olan takimlar » galatasaray » alopecia universalis » eski sevgiliyi gormek » avuclarin kanamasi vakasi » babun » tek basina bir paket spagetti yiyebilen ogrenci » namus bekcisi » sana bir saat cakmak lazim » seyir defteri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa