ceva lojistik 

kapat
  1. tnt lojistik ' in adını değiştirmesi sonucu aldığı yeni isim.
    #1033863 (muhasebeye giris, 21.12.2006 21:08)
  2. tnt lojistik'in 15 milyar avroya apollo managementa satılmasının ardından bu ismi alan şirkettir.
    #1706859 (beyazyelkenli, 31.05.2007 03:41)
  3. 10 yıllık hedef olarak türkiye'nin en prestijli 100 şirketi arasına girmek isteyen firma.
    #2146006 (LocK, 16.08.2007 23:24)
  4. tnt lojistiki alan firmadir. ad falan değiştirmemiştir.
    #3771863 (zehir, 05.08.2008 00:58)

© 2008 - uludağ sözlük

ceva lojistik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ceva lojistik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ceva lojistik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» not a second time » yildiz teknik universitesi » ismail aq » ilkokul hayati boyunca ismiyle dalga gecilen cocuk » okeyde tas calarken darth vader a yakalanmak » sizin dininiz size benim dinim banadir » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » cumartesi tum gun calismak » bos beles entryler » 14 ocak 2006 saldirisi » amo felicitas » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » ibn i arabi » the offspring » asansor kullanmayi bilmeyen insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sag bilege tecavuz eden parcalar » mehmet ali birand » a nick » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » ozgur tutsak » sigara birakanlara tavsiyeler » uludag sozluk moderasyonu » leonce ile lena » fatal » ask konusturur » frikigin cift vurusa donusmesi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » little big planet » linet